Artık, Gerede'de yapılabilecek!

EKONOMİ 24.11.2017 - 17:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1165+ kez okundu.
 

Artık, Gerede'de yapılabilecek!

"Mesleki Yeterlilik Belgesi sürecinde hem teorik hem uygulama sınavları Gerede’de yapılabilecek..."
Gerede TSO ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğini iştiraki MEYBEM’le protokol yaparak üyelerine yeni bir hizmet kapısı daha açtı. Bundan böyle; Mesleki Yeterlilik Belgesi sürecinde hem teorik hem uygulama sınavları Gerede’de yapılabilecek. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik eğitim ve mevzuat bilgilendirme  faaliyetlerine hız katarak devam ediyor. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. (MEYBEM) Genel Müdürü Ahmet Saygın Baban’ın sunumuyla “Mesleki Yeterlilik Sistemi’’ hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası M.Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muharrem Kazan,Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı, TOBB MEYBEM A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Saygın Baban, Gerede  iş dünyasının temsilcileri, mali müşavirler ile İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları katıldı. Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı’nın açılış ve program hakkında bilgilendirmesinden sonra Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka açılış ve hoşgeldiniz konuşmasında, oda faaliyetleri ve Gerede ekonomisi üzerine çeşitli bilgilendirmeler yaptı. Ardından kürsüye gelen MEYBEM Genel Müdürü Ahmet Saygın Baban ise; mesleki yeterlilik belgesi başvuru süreci, belgelendirme kapsamdaki sektörler, istihdam teşvikleri, sınav ve belgelendirme sistemi ile cezai yaptırımlar hakkında detaylı bilgiler vererek katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdı.
"Mesleki Yeterlilik Belgesi sürecinde hem teorik hem uygulama sınavları Gerede’de yapılabilecek..."

Gerede TSO ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğini iştiraki MEYBEM’le protokol yaparak üyelerine yeni bir hizmet kapısı daha açtı. Bundan böyle; Mesleki Yeterlilik Belgesi sürecinde hem teorik hem uygulama sınavları Gerede’de yapılabilecek.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik eğitim ve mevzuat bilgilendirme  faaliyetlerine hız katarak devam ediyor.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. (MEYBEM) Genel Müdürü Ahmet Saygın Baban’ın sunumuyla “Mesleki Yeterlilik Sistemi’’ hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.


Gerede Ticaret ve Sanayi Odası M.Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muharrem Kazan,Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı, TOBB MEYBEM A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Saygın Baban, Gerede  iş dünyasının temsilcileri, mali müşavirler ile İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları katıldı.

Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı’nın açılış ve program hakkında bilgilendirmesinden sonra Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka açılış ve hoşgeldiniz konuşmasında, oda faaliyetleri ve Gerede ekonomisi üzerine çeşitli bilgilendirmeler yaptı.

Ardından kürsüye gelen MEYBEM Genel Müdürü Ahmet Saygın Baban ise; mesleki yeterlilik belgesi başvuru süreci, belgelendirme kapsamdaki sektörler, istihdam teşvikleri, sınav ve belgelendirme sistemi ile cezai yaptırımlar hakkında detaylı bilgiler vererek katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.