'Neler yaptığı daha net anlaşılsın'

GÜNDEM 05.01.2017 - 10:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2740+ kez okundu.
 

'Neler yaptığı daha net anlaşılsın'

Gerede TSO'nun hazır bulunduğu toplantıda; Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nun tedbir paketindeki konular istişare edildi.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliği ve katılımıyla gerçekleştirilen Marmara ve Trakya Bölge Toplantısı’nda Bölge oda ve borsalarının yönetim kurulu başkanları, meclis başkanları ve genel sekreterleri bir araya geldi. Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, meclis başkanı Sadi Özalp ve Genel sekreter Şerafettin Dağyıldızı’nın da katıldığı Bölge Toplantısı’nda; üyelerden yansıyan sorun ve  konular istişare edilirken, faaliyetler hakkında da bir dizi görüş alışverişinde bulunuldu. Oda ve borsaların üyeleri için çok şey yaptığını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “İş dünyası, yani üyeleriniz bunlardan haberdar olmalı. Oda ve borsaların üyeleri için neler yaptığı daha net anlaşılsın. Bunları mutlaka kamuoyu ve üyelerimizle paylaşmalı ve anlatmalıyız. Özellikle sosyal medya, yazılı ve görsel medya aracılığıyla oda ve borsaların sunduğu imkânlar tüm üyelere anlatılmalı" dedi. Toplantıda, başvuruları başlayan KOBİ Nefes Kredisi hakkında bilgi verilirken, Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nun tedbir paketindeki konular istişare edildi. Ayrıca TOBB Dijital Dönüşüm Projesi, Şirket Kuruluşlarında Tek Durak Ofis Projesi, Mesleki Eğitim Faaliyetleri ile Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi’ne  (MEYBEM) ilişkin sunumlar yapıldı.
Gerede TSO'nun hazır bulunduğu toplantıda; Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nun tedbir paketindeki konular istişare edildi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliği ve katılımıyla gerçekleştirilen Marmara ve Trakya Bölge Toplantısı’nda Bölge oda ve borsalarının yönetim kurulu başkanları, meclis başkanları ve genel sekreterleri bir araya geldi.

Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, meclis başkanı Sadi Özalp ve Genel sekreter Şerafettin Dağyıldızı’nın da katıldığı Bölge Toplantısı’nda; üyelerden yansıyan sorun ve  konular istişare edilirken, faaliyetler hakkında da bir dizi görüş alışverişinde bulunuldu.

Oda ve borsaların üyeleri için çok şey yaptığını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “İş dünyası, yani üyeleriniz bunlardan haberdar olmalı. Oda ve borsaların üyeleri için neler yaptığı daha net anlaşılsın. Bunları mutlaka kamuoyu ve üyelerimizle paylaşmalı ve anlatmalıyız. Özellikle sosyal medya, yazılı ve görsel medya aracılığıyla oda ve borsaların sunduğu imkânlar tüm üyelere anlatılmalı" dedi.

Toplantıda, başvuruları başlayan KOBİ Nefes Kredisi hakkında bilgi verilirken, Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nun tedbir paketindeki konular istişare edildi.

Ayrıca TOBB Dijital Dönüşüm Projesi, Şirket Kuruluşlarında Tek Durak Ofis Projesi, Mesleki Eğitim Faaliyetleri ile Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi’ne  (MEYBEM) ilişkin sunumlar yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.