Gerede’den Türkiye başarısı!

SPOR 27.02.2018 - 09:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2951+ kez okundu.
 

Gerede’den Türkiye başarısı!

"Kick boks'ta Gerede’den Türkiye başarısı"
Esentepe Ortaokulundan İclal İrem Akça ile Gerede Ortaokulundan Fahrettin Özdoğan, Isparta ilinde yapılan okullararası Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda bölgemizi başarı ile temsil ederek Gerede’nin adını duyurdular. Hem il birincisi, hem de Türkiye derecesi elde eden sporcular madalyalarını alarak ilçemize döndü. 2017-2018 yılı okul sporları faaliyetleri çerçevesinde Isparta ilinde yapılan okullar arası Türkiye Kick Boks Şampiyonasına ilçemiz Esentepe Ortaokulundan 2 ve Gerede Ortaokulundan 1 sporcu il birincisi olarak geri döndü. Şampiyonada Esentepe Ortaokulundan İclal İrem Akça 30 kg yıldız bayanlarda Türkiye ikincisi olurken, Gerede Ortaokulundan Fahrettin Özdoğan 63 kg yıldız erkeklerde Türkiye 3’sü oldu. Sporcuların Antrenörü İlhan Şimşek yaptığı açıklamada; “Zorlu geçen maçlardan sonra ilimize ve okullarımıza 2 kıymetli madalya kazandıran sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” şeklinde konuştu.
"Kick boks'ta Gerede’den Türkiye başarısı"

Esentepe Ortaokulundan İclal İrem Akça ile Gerede Ortaokulundan Fahrettin Özdoğan, Isparta ilinde yapılan okullararası Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda bölgemizi başarı ile temsil ederek Gerede’nin adını duyurdular.

Hem il birincisi, hem de Türkiye derecesi elde eden sporcular madalyalarını alarak ilçemize döndü.

2017-2018 yılı okul sporları faaliyetleri çerçevesinde Isparta ilinde yapılan okullar arası Türkiye Kick Boks Şampiyonasına ilçemiz Esentepe Ortaokulundan 2 ve Gerede Ortaokulundan 1 sporcu il birincisi olarak geri döndü.


Şampiyonada Esentepe Ortaokulundan İclal İrem Akça 30 kg yıldız bayanlarda Türkiye ikincisi olurken, Gerede Ortaokulundan Fahrettin Özdoğan 63 kg yıldız erkeklerde Türkiye 3’sü oldu.

Sporcuların Antrenörü İlhan Şimşek yaptığı açıklamada; “Zorlu geçen maçlardan sonra ilimize ve okullarımıza 2 kıymetli madalya kazandıran sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.