Yola Gayret ile devam..

GÜNDEM 22.01.2018 - 16:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2471+ kez okundu.
 

Yola Gayret ile devam..

"Tahir Gayret, üyelerin desteğini alarak, tekrar Gerede Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına yeniden seçildi."
Gerede Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Gayret Güven tazeledi. Gayret yapılan seçimle 8 dönem görev yaptığı başkanlığa yeniden seçildi. Gerede Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen 40. Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimde, mevcut oda Başkanı Tahir Gayret, tekrar başkanlığa seçildi. Gerede Şoförler ve Otomobilciler Odası 40. Genel Kurulu, gündem maddelerinin görüşülmesi ile başladı. Genel Kurulda bir konuşma yapan mevcut Başkan Tahir Gayret, “1972 yılında üye olduğum ve 8. dönemimi geçirdiğim bu onurlu göreve tekrar üyelerin takdirini kazanarak seçilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum, bu vesile ile tüm üyelerime Yönetim ve Denetim Kurulum adına teşekkür ederim” diye konuştu. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan seçimde Tahir Gayret, üyelerin desteğini alarak, tekrar Gerede Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına seçildi.
"Tahir Gayret, üyelerin desteğini alarak, tekrar Gerede Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına yeniden seçildi."

Gerede Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Gayret Güven tazeledi. Gayret yapılan seçimle 8 dönem görev yaptığı başkanlığa yeniden seçildi.

Gerede Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen 40. Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimde, mevcut oda Başkanı Tahir Gayret, tekrar başkanlığa seçildi.

Gerede Şoförler ve Otomobilciler Odası 40. Genel Kurulu, gündem maddelerinin görüşülmesi ile başladı. Genel Kurulda bir konuşma yapan mevcut Başkan Tahir Gayret, “1972 yılında üye olduğum ve 8. dönemimi geçirdiğim bu onurlu göreve tekrar üyelerin takdirini kazanarak seçilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum, bu vesile ile tüm üyelerime Yönetim ve Denetim Kurulum adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan seçimde Tahir Gayret, üyelerin desteğini alarak, tekrar Gerede Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.