Orası, kışa hazır

GÜNDEM 05.12.2017 - 17:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1810+ kez okundu.
 

Orası, kışa hazır

"Çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlandığını söyleyen İşletme Müdürü İsmail Dilek; 'Enerji tasarrufu sağlayarak ekonomik anlamda da fayda getirecek,' şeklinde konuştu."
Gerede Orman İşletme Müdürlüğü idare dış cephe yalıtımı ve bina içlerinde tamirat işlerine ait çalışmalar tamamlandı. Çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlandığını söyleyen İşletme Müdürü İsmail Dilek, çalışmaların bitmesiyle birlikte binaların modern ve güzel bir görünüme bürüneceğini aktardı. Müdür Dilek; "Binalar, personelin ihtiyacına cevap verebilecek duruma gelirken,  aynı zamanda da enerji tasarrufu sağlayarak ekonomik anlamda fayda getirecek," şeklinde konuştu.
"Çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlandığını söyleyen İşletme Müdürü İsmail Dilek; 'Enerji tasarrufu sağlayarak ekonomik anlamda da fayda getirecek,' şeklinde konuştu."

Gerede Orman İşletme Müdürlüğü idare dış cephe yalıtımı ve bina içlerinde tamirat işlerine ait çalışmalar tamamlandı.

Çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlandığını söyleyen İşletme Müdürü İsmail Dilek, çalışmaların bitmesiyle birlikte binaların modern ve güzel bir görünüme bürüneceğini aktardı.

Müdür Dilek; "Binalar, personelin ihtiyacına cevap verebilecek duruma gelirken,  aynı zamanda da enerji tasarrufu sağlayarak ekonomik anlamda fayda getirecek," şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.