2017 yılını sundu..

GÜNDEM 28.11.2017 - 12:02, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2363+ kez okundu.
 

2017 yılını sundu..

"Gerede Orman İşletmesi Müdürü İsmail Dilek, Akçakoca’da yapılan kasım ayı müdürler toplantısına katılarak Gerede’yi temsil etti."
Gerede Orman İşletmesi Müdürü İsmail Dilek, Akçakoca’da yapılan yoplantıda; ilçemizin 2017 yılı faaliyetlerini içeren sunum sundu.  Gerede Orman İşletmesi Müdürü İsmail Dilek, Akçakoca’da yapılan kasım ayı müdürler toplantısına katılarak Gerede’yi temsil etti. Toplantıda Gerede Orman İşletmesi Müdürü İsmail Dilek, ilçemizin 2017 yılı faaliyetlerini içeren sunumları sundu. Her ay düzenlenen ve 2017 yılı gerçekleşmelerinin ve 2018 yılı programlarının ele alındığı aylık olağan İşletme Müdürlükleri değerlendirme toplantısı, Bölge Müdürü Hasan Keskin başkanlığında Akçakoca eğitim merkezi seminer salonunda gerçekleşti. Toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri, Hukuk Müşaviri ve Etüd Proje Başmühendisi katıldı. Toplantı, 2018 yılı bütçe toplantısına katılan Bölge Müdürü Hasan Keskin’in açılış konuşması ve bütçe toplantısında alınan kararlar ile Genel Müdürlük politikalarını İşletme Müdürlerine aktarması ile başladı. İşletme Müdürlerinin Kasım ayına kadar gerçekleşen 2017 faaliyetlerini içeren sunumlarla devam eden toplantıda şube müdürleri gördükleri eksiklikler ve yapılması gerekenler hususunda gerekli uyarılarda bulundu. Toplantı sonunda programlarının bir an önce tamamlanarak 2018 yılı programları için gerekli çalışmaların başlatılması kararına varıldı. Bölge Müdürü Hasan Keskin’in yapılan hizmetler ve çalışmalardan ötürü memnuniyetini dile getirmesi ve çalışmalarda kazasız ve başarılı bir yıl geçirilmesi temennisi ile toplantı sona erdi.
"Gerede Orman İşletmesi Müdürü İsmail Dilek, Akçakoca’da yapılan kasım ayı müdürler toplantısına katılarak Gerede’yi temsil etti."

Gerede Orman İşletmesi Müdürü İsmail Dilek, Akçakoca’da yapılan yoplantıda; ilçemizin 2017 yılı faaliyetlerini içeren sunum sundu. 

Gerede Orman İşletmesi Müdürü İsmail Dilek, Akçakoca’da yapılan kasım ayı müdürler toplantısına katılarak Gerede’yi temsil etti.

Toplantıda Gerede Orman İşletmesi Müdürü İsmail Dilek, ilçemizin 2017 yılı faaliyetlerini içeren sunumları sundu. Her ay düzenlenen ve 2017 yılı gerçekleşmelerinin ve 2018 yılı programlarının ele alındığı aylık olağan İşletme Müdürlükleri değerlendirme toplantısı, Bölge Müdürü Hasan Keskin başkanlığında Akçakoca eğitim merkezi seminer salonunda gerçekleşti.

Toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri, Hukuk Müşaviri ve Etüd Proje Başmühendisi katıldı.
Toplantı, 2018 yılı bütçe toplantısına katılan Bölge Müdürü Hasan Keskin’in açılış konuşması ve bütçe toplantısında alınan kararlar ile Genel Müdürlük politikalarını İşletme Müdürlerine aktarması ile başladı.

İşletme Müdürlerinin Kasım ayına kadar gerçekleşen 2017 faaliyetlerini içeren sunumlarla devam eden toplantıda şube müdürleri gördükleri eksiklikler ve yapılması gerekenler hususunda gerekli uyarılarda bulundu.

Toplantı sonunda programlarının bir an önce tamamlanarak 2018 yılı programları için gerekli çalışmaların başlatılması kararına varıldı. Bölge Müdürü Hasan Keskin’in yapılan hizmetler ve çalışmalardan ötürü memnuniyetini dile getirmesi ve çalışmalarda kazasız ve başarılı bir yıl geçirilmesi temennisi ile toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.