Makamda buluştular

GÜNDEM 23.06.2017 - 14:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2049+ kez okundu.
 

Makamda buluştular

Yerel yönetici ve siyasilerle elele vererek, Gerede’nin gelişimi adına gösterdiği uğraşlarla kamuoyunun dikkatini çeken sevilen isim Mehmet Yılmaz, Kaymakam Cengiz Ünsal ile buluştu.
Ülkemizin önemli kilometre taşlarından, Geredeli sevilen hemşehrimiz Mehmet Yılmaz, Kaymakam Cengiz Ünsal’ı ziyaret etti. Yerel yönetici ve siyasilerle elele vererek, Gerede’nin gelişimi adına gösterdiği uğraşlarla kamuoyunun dikkatini çeken sevilen isim Mehmet Yılmaz, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret etti. HSK Başkanvekili Geredeli Mehmet Yılmaz, Gerede ziyareti kapsamında Kaymakamlık makamını da ziyaret ederek Cengiz Ünsal’a yeni görevinde başarılar diledi. Yapılan ziyarette Belediye Başkanı Mustafa Allar ve BESOB Başkanı Tahir Gayret de hazır bulundu. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, yapılan nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. HSK Başkanvekili Mehmet Yılmaz ise Kaymakam Cengiz Ünsal’ın yakın ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Yerel yönetici ve siyasilerle elele vererek, Gerede’nin gelişimi adına gösterdiği uğraşlarla kamuoyunun dikkatini çeken sevilen isim Mehmet Yılmaz, Kaymakam Cengiz Ünsal ile buluştu.

Ülkemizin önemli kilometre taşlarından, Geredeli sevilen hemşehrimiz Mehmet Yılmaz, Kaymakam Cengiz Ünsal’ı ziyaret etti.

Yerel yönetici ve siyasilerle elele vererek, Gerede’nin gelişimi adına gösterdiği uğraşlarla kamuoyunun dikkatini çeken sevilen isim Mehmet Yılmaz, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret etti.

HSK Başkanvekili Geredeli Mehmet Yılmaz, Gerede ziyareti kapsamında Kaymakamlık makamını da ziyaret ederek Cengiz Ünsal’a yeni görevinde başarılar diledi. Yapılan ziyarette Belediye Başkanı Mustafa Allar ve BESOB Başkanı Tahir Gayret de hazır bulundu.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, yapılan nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

HSK Başkanvekili Mehmet Yılmaz ise Kaymakam Cengiz Ünsal’ın yakın ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.