Köylü, milletin efendisidir!

GÜNDEM 05.06.2017 - 15:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2776+ kez okundu.
 

Köylü, milletin efendisidir!

Ahmetler Köyü'nde buluşan ilçe protokolü, köy halkının ihtiyaç ve sorunlarını görüştü.
Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal başkanlığında kurum amirleri ile birlikte vatandaşla buluşma toplantısı Ahmetler Köyünde yapıldı. İçişleri Bakanlığının 05/11/2016 tarih ve E.8154 sayılı genelgesi doğrultusunda Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal başkanlığında daire amirleri ile birlikte vatandaşla buluşma toplantısı Ahmetler Köyünde gerçekleştirildi. Toplantıya Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ile birçok kurum müdürü eşlik etti. Ahmetler Köyü Merkez Camii Köy Odasında yapılan toplantıda, köy muhtarı ve köy halkının ihtiyaç ve sorunları dinlenerek karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, köy muhtarı ve köy halkının ihtiyaç ve sorunlarının giderilmesi konusunda ilgili daire amirlerine gerekli talimatları verirken, köy sakinleri Kaymakam Ünsal’ın ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.
Ahmetler Köyü'nde buluşan ilçe protokolü, köy halkının ihtiyaç ve sorunlarını görüştü.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal başkanlığında kurum amirleri ile birlikte vatandaşla buluşma toplantısı Ahmetler Köyünde yapıldı.

İçişleri Bakanlığının 05/11/2016 tarih ve E.8154 sayılı genelgesi doğrultusunda Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal başkanlığında daire amirleri ile birlikte vatandaşla buluşma toplantısı Ahmetler Köyünde gerçekleştirildi. Toplantıya Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ile birçok kurum müdürü eşlik etti.

Ahmetler Köyü Merkez Camii Köy Odasında yapılan toplantıda, köy muhtarı ve köy halkının ihtiyaç ve sorunları dinlenerek karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, köy muhtarı ve köy halkının ihtiyaç ve sorunlarının giderilmesi konusunda ilgili daire amirlerine gerekli talimatları verirken, köy sakinleri Kaymakam Ünsal’ın ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.