Muharip Gaziler, başarılar diledi

YAŞAM 17.02.2017 - 08:58, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2576+ kez okundu.
 

Muharip Gaziler, başarılar diledi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi Başkanı Sami Yıldız ve dernek üyeleri, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret etti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi Başkanı Sami Yıldız ve dernek üyeleri, Kaymakam Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Muharip Gaziler Dernek Başkanı Sami Yıldız; “Derneğimize göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve katkılarınızdan dolayı tüm gazi ve gazi aileleri adına size teşekkür ediyoruz” dedi. Günün anısına Kaymakam Cengiz Ünsal’a plaket takdim edildi. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal gaziler ile yakından ilgilenerek yapılan ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek,  “Muharip gazilerimiz olarak sizler bizlerin baş tacısınız. Sizlerin talep ve isteklerini yerine getirmek bizler için onurdur. Sizlerin her zaman yanınızdayız. Bu aziz vatanımız için hayatını feda eden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim, kahraman gazilerimize sağlıklı ve uzun bir ömür dilerim, diye konuştu.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi Başkanı Sami Yıldız ve dernek üyeleri, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi Başkanı Sami Yıldız ve dernek üyeleri, Kaymakam Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Muharip Gaziler Dernek Başkanı Sami Yıldız; “Derneğimize göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve katkılarınızdan dolayı tüm gazi ve gazi aileleri adına size teşekkür ediyoruz” dedi. Günün anısına Kaymakam Cengiz Ünsal’a plaket takdim edildi.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal gaziler ile yakından ilgilenerek yapılan ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek,  “Muharip gazilerimiz olarak sizler bizlerin baş tacısınız. Sizlerin talep ve isteklerini yerine getirmek bizler için onurdur. Sizlerin her zaman yanınızdayız. Bu aziz vatanımız için hayatını feda eden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim, kahraman gazilerimize sağlıklı ve uzun bir ömür dilerim, diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.