'Ne kadar okuduğunuzdan çok..'

EĞİTİM 25.04.2018 - 12:13, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2467+ kez okundu.
 

'Ne kadar okuduğunuzdan çok..'

"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, kaymakamlık makamını Ömer Faruk Ercivan ve Yasemin Taşdemir’e devretti."
23 Nisan kutlamaları kapsamında Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal koltuğunu çocuk kaymakamlar Ömer Faruk Ercivan ve Yasemin Taşdemir’e devretti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yenimahalle İlkokulu ve Yenimahalle Ortaokulu öğrencileri, Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin, Okul Müdürü Nizami Özalp ve öğretmenleri ile birlikte Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret etti. Öğrencilerle makamında bir süre sohbet eden Kaymakam Ünsal, öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kaymakamlık makamını Ömer Faruk Ercivan ve Yasemin Taşdemir’e devretti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve öğrencilere daha çok kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulunan Kaymakam Ünsal; "Gelecekte bu koltuklara sizler oturacaksınız," dedi. Kaymakam Ünsal, çeşitli hediyeler de verdiği öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında; "Hayatınızda sizlere yeni ufuklar açılması, yeni kazanımlara sahip olmanız için mutlaka kitap okuyun, daha çok kitap okuyun. Ne kadar okuduğunuzdan çok devamlı okumanız önemli. Gelecekte bu koltuklara sizler oturacaksınız. Bunun için biz, sizlerin daha iyi şartlarda eğitim almanızı, donanımlı ve yetenekli birer birey olarak yetişmenizi sağlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.
"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, kaymakamlık makamını Ömer Faruk Ercivan ve Yasemin Taşdemir’e devretti."

23 Nisan kutlamaları kapsamında Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal koltuğunu çocuk kaymakamlar Ömer Faruk Ercivan ve Yasemin Taşdemir’e devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yenimahalle İlkokulu ve Yenimahalle Ortaokulu öğrencileri, Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin, Okul Müdürü Nizami Özalp ve öğretmenleri ile birlikte Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret etti.

Öğrencilerle makamında bir süre sohbet eden Kaymakam Ünsal, öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kaymakamlık makamını Ömer Faruk Ercivan ve Yasemin Taşdemir’e devretti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve öğrencilere daha çok kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulunan Kaymakam Ünsal; "Gelecekte bu koltuklara sizler oturacaksınız," dedi.

Kaymakam Ünsal, çeşitli hediyeler de verdiği öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında; "Hayatınızda sizlere yeni ufuklar açılması, yeni kazanımlara sahip olmanız için mutlaka kitap okuyun, daha çok kitap okuyun. Ne kadar okuduğunuzdan çok devamlı okumanız önemli. Gelecekte bu koltuklara sizler oturacaksınız. Bunun için biz, sizlerin daha iyi şartlarda eğitim almanızı, donanımlı ve yetenekli birer birey olarak yetişmenizi sağlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.