Gerede Kaymakamı değişti!

GÜNDEM 01.12.2016 - 08:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3032+ kez okundu.
 

Gerede Kaymakamı değişti!

İlçemizde yaptığı görev yılları ile adeta rekor bir süreye erişen Arslan Yurt, 6 yıllık vazifesinin ardından Gerede'den ayrılıyor.
Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Süleymanpaşa Kaymakamlığı’na atandı. 2010 yılından bu yana ilçemizde kaymakamlık yapan ve Gerede halkı tarafından çok sevilen, adeta devlet babanın sıcak ve samimi yüzü olarak yansıyan Arslan Yurt, bugünkü kararname sonrasında Süleymanpaşa’ya atandı. 1 Aralık 2016 tarihli Resmi Gazete’ye göre, 12 mülki idare amirinin de bakanlık bünyesindeki görev yerlerinde değişikliğe gidildi. İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. Kararnameye göre, 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak görevlendirildi. İlçemizde yaptığı görev yılları ile adeta rekor bir süreye erişen Arslan Yurt, 6 yıllık vazifesinin ardından Süleymanpaşa'ya atanırken; Yurt’un yerine ise Çerkeş Kaymakamı Cengiz Ünsal'ın görevllendirildiği öğrenildi. 1 Aralık 2016 Tarihli Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi’ne göre; 1.Derece Kadrolu Süleymanpaşa Kaymakamlığına Gerede Kaymakamı Arslan Yurt'un, 1. Derece Kadrolu Gerede Kaymakamlığına Çerkeş Kaymakamı Cengiz Ünsal'ın atanmaları, 657 sayılı Kanunun 45, 68/B, 71, 74 ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.   ​mercanmedya aiesi olarak Aslan Yurt'a yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.
İlçemizde yaptığı görev yılları ile adeta rekor bir süreye erişen Arslan Yurt, 6 yıllık vazifesinin ardından Gerede'den ayrılıyor.

Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Süleymanpaşa Kaymakamlığı’na atandı.

2010 yılından bu yana ilçemizde kaymakamlık yapan ve Gerede halkı tarafından çok sevilen, adeta devlet babanın sıcak ve samimi yüzü olarak yansıyan Arslan Yurt, bugünkü kararname sonrasında Süleymanpaşa’ya atandı.

1 Aralık 2016 tarihli Resmi Gazete’ye göre, 12 mülki idare amirinin de bakanlık bünyesindeki görev yerlerinde değişikliğe gidildi.
İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi.

Kararnameye göre, 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak görevlendirildi.

İlçemizde yaptığı görev yılları ile adeta rekor bir süreye erişen Arslan Yurt, 6 yıllık vazifesinin ardından Süleymanpaşa'ya atanırken; Yurt’un yerine ise Çerkeş Kaymakamı Cengiz Ünsal'ın görevllendirildiği öğrenildi.

1 Aralık 2016 Tarihli Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi’ne göre;

1.Derece Kadrolu Süleymanpaşa Kaymakamlığına Gerede Kaymakamı Arslan Yurt'un,
1. Derece Kadrolu Gerede Kaymakamlığına Çerkeş Kaymakamı Cengiz Ünsal'ın atanmaları, 657 sayılı Kanunun 45, 68/B, 71, 74 ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

 

​mercanmedya aiesi olarak Aslan Yurt'a yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.