'Haklı gururu olmuştur..'

GÜNDEM 11.04.2018 - 15:06, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2134+ kez okundu.
 

'Haklı gururu olmuştur..'

"Her yıl 10 Nisan günü ve içinde bulunduğu hafta kutlanmakta olan "Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıldönümü" münasebetiyle, Gerede Kaymakamı Cengiz tarafından, özel bir mesaj kaleme alındı."
Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle, kutlama mesajı yayımlayan Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal; "İlçemizin huzur ve güvenliği için üstün gayret sarf eden tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarına gönülden teşekkür ediyorum," dedi. Kaymakam Ünsal, mesajında, 173'üncü yılını kutladıkları polis teşkilatı için; "Görevini vatan ve millet sevdasıyla, fedakârca, büyük bir sorumluluk içinde anayasa ve yasalara bağlılıkla yürüten polis teşkilatımız, gücünü yasalardan, güven ve desteğini halkımızdan almaktadır," sözlerini kullandı. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, açıklamasında; "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini, temel hak ve hürriyetlerini korumayı, devletimizin bütünlüğüne yönelen her türlü tehdit ve tehlikelere karşı hukuk devleti ilkeleri doğrultusunda mücadele etmeyi kendisine görev edinen Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 173. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Görevini vatan ve millet sevdasıyla, fedakârca, büyük bir sorumluluk içinde anayasa ve yasalara bağlılıkla yürüten polis teşkilatımız, gücünü yasalardan, güven ve desteğini halkımızdan almaktadır. Toplumsal barışımızın teminatı ve devletimizin müstesna kuruluşlarından biri olan Türk Polis Teşkilatımız; gelişen ve değişen teknolojiye ve çağın gereklerine her zaman uyum içinde kendini geliştirerek, yenileyerek bir yandan organize suçlar, bir yandan hukuk dışı örgütlenmeler ve bir yandan da ülkemizin bölünmez bütünlüğüne göz diken terör örgütleriyle hızlı, etkin ve başarılı bir şekilde mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir," ifadelerine yer verdi. İlçenin huzur ve güvenliği için üstün gayret sarf eden tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarına teşekkür eden Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal; "Ülkemizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde de büyük rol üstlenen ve sahip oldukları vatan sevgisiyle gece gündüz demeden faaliyetlerini yürüten Türk Polis Teşkilatının, ortaya koyduğu hizmetleri ve gösterdiği mücadele azmi milletimizin haklı gururu olmuştur.   Gücünü halktan ve kanunlardan alarak, fedakârca yürüttüğü çalışmaları her zaman takdirle ve övgüyle izlenmektedir. Bu bağlamda polisimizin mesleğine duyduğu inanç ve saygı, devletimizin temel kurumlarıyla varlığını devam ettirmesi, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması bakımından çok önemlidir. Bunun yanında suç ve suçlularla mücadelede vatandaşımızın polisin yanında olması, gerekli toplumsal desteği sağlaması büyük önem taşımaktadır," diye konuştu. Gerede polis teşkilatını da kutlayarak tebrik eden Kaymakam Ünsal, mesajını şu sözlerle sonlandırdı; "Türk Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş yıldönümünü içtenlikle kutluyor, ilçemizin huzur ve güvenliği için üstün gayret sarf eden tüm emniyet teşkilatı mensuplarına gönülden teşekkür ediyor, canından aziz bildiği vatanı uğruna canlarını veren kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor, görevleri başındaki emniyet mensuplarına sağlık ve başarılar diliyorum."
"Her yıl 10 Nisan günü ve içinde bulunduğu hafta kutlanmakta olan "Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıldönümü" münasebetiyle, Gerede Kaymakamı Cengiz tarafından, özel bir mesaj kaleme alındı."

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle, kutlama mesajı yayımlayan Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal; "İlçemizin huzur ve güvenliği için üstün gayret sarf eden tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarına gönülden teşekkür ediyorum," dedi.

Kaymakam Ünsal, mesajında, 173'üncü yılını kutladıkları polis teşkilatı için; "Görevini vatan ve millet sevdasıyla, fedakârca, büyük bir sorumluluk içinde anayasa ve yasalara bağlılıkla yürüten polis teşkilatımız, gücünü yasalardan, güven ve desteğini halkımızdan almaktadır," sözlerini kullandı.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, açıklamasında; "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini, temel hak ve hürriyetlerini korumayı, devletimizin bütünlüğüne yönelen her türlü tehdit ve tehlikelere karşı hukuk devleti ilkeleri doğrultusunda mücadele etmeyi kendisine görev edinen Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 173. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Görevini vatan ve millet sevdasıyla, fedakârca, büyük bir sorumluluk içinde anayasa ve yasalara bağlılıkla yürüten polis teşkilatımız, gücünü yasalardan, güven ve desteğini halkımızdan almaktadır.

Toplumsal barışımızın teminatı ve devletimizin müstesna kuruluşlarından biri olan Türk Polis Teşkilatımız; gelişen ve değişen teknolojiye ve çağın gereklerine her zaman uyum içinde kendini geliştirerek, yenileyerek bir yandan organize suçlar, bir yandan hukuk dışı örgütlenmeler ve bir yandan da ülkemizin bölünmez bütünlüğüne göz diken terör örgütleriyle hızlı, etkin ve başarılı bir şekilde mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir," ifadelerine yer verdi.

İlçenin huzur ve güvenliği için üstün gayret sarf eden tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarına teşekkür eden Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal; "Ülkemizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde de büyük rol üstlenen ve sahip oldukları vatan sevgisiyle gece gündüz demeden faaliyetlerini yürüten Türk Polis Teşkilatının, ortaya koyduğu hizmetleri ve gösterdiği mücadele azmi milletimizin haklı gururu olmuştur.

 
Gücünü halktan ve kanunlardan alarak, fedakârca yürüttüğü çalışmaları her zaman takdirle ve övgüyle izlenmektedir. Bu bağlamda polisimizin mesleğine duyduğu inanç ve saygı, devletimizin temel kurumlarıyla varlığını devam ettirmesi, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması bakımından çok önemlidir. Bunun yanında suç ve suçlularla mücadelede vatandaşımızın polisin yanında olması, gerekli toplumsal desteği sağlaması büyük önem taşımaktadır," diye konuştu.

Gerede polis teşkilatını da kutlayarak tebrik eden Kaymakam Ünsal, mesajını şu sözlerle sonlandırdı; "Türk Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş yıldönümünü içtenlikle kutluyor, ilçemizin huzur ve güvenliği için üstün gayret sarf eden tüm emniyet teşkilatı mensuplarına gönülden teşekkür ediyor, canından aziz bildiği vatanı uğruna canlarını veren kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor, görevleri başındaki emniyet mensuplarına sağlık ve başarılar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.