"Her türlü desteği vereceğiz"

EĞİTİM 25.10.2017 - 14:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2084+ kez okundu.
 

"Her türlü desteği vereceğiz"

"Öğrencilerle sohbet eden Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal “Güçlü yarınlara ancak eğitimli genç nesiller ile ulaşabiliriz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim ve öğretimi noktasında tüm imkânlarımızı seferber ederek, her türlü desteği vereceğiz” dedi."
Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Kaymakam Cengiz Ünsal’a ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Kürşat Ergün ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Şahin eşlik etti. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Vedat Açıkgöz’den okulun fiziki yapısı ve eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Okul binası ve dersliklerde incelemelerde bulundu. Ziyarette İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Bal ve Seviller Mahallesi Muhtarı Veysel Yılkın’da hazır bulundu. Ayrıca okul idarecileri ve öğretmenler ile birlikte bir değerlendirme toplantısı yapıldı. Öğrencilerle sohbet eden Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal “Güçlü yarınlara ancak eğitimli genç nesiller ile ulaşabiliriz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim ve öğretimi noktasında tüm imkânlarımızı seferber ederek,  her türlü desteği vereceğiz” ifadelerine yer verdi.
"Öğrencilerle sohbet eden Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal “Güçlü yarınlara ancak eğitimli genç nesiller ile ulaşabiliriz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim ve öğretimi noktasında tüm imkânlarımızı seferber ederek, her türlü desteği vereceğiz” dedi."

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Kaymakam Cengiz Ünsal’a ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Kürşat Ergün ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Şahin eşlik etti.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Vedat Açıkgöz’den okulun fiziki yapısı ve eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Okul binası ve dersliklerde incelemelerde bulundu. Ziyarette İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Bal ve Seviller Mahallesi Muhtarı Veysel Yılkın’da hazır bulundu. Ayrıca okul idarecileri ve öğretmenler ile birlikte bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Öğrencilerle sohbet eden Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal “Güçlü yarınlara ancak eğitimli genç nesiller ile ulaşabiliriz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim ve öğretimi noktasında tüm imkânlarımızı seferber ederek,  her türlü desteği vereceğiz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.