Derneğin bağışı duygulandırdı, gururlandırdı..

GÜNDEM 10.04.2018 - 15:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2421+ kez okundu.
 

Derneğin bağışı duygulandırdı, gururlandırdı..

"Gerede Muhtarlar Derneği, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla, Mehmetçiklerimize 26.160,00 TL bağış yaptı."
Gerede Muhtarlar Derneği, Mehmetçiklere destek olabilmek amacıyla 26 bin liranın üzerinde bağış yaptı. Dernek Başkanı Nazım Gökdaş, bağış dekontunu Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal'a sunarken, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla ilgili bağışın yapıldığı öğrenildi. Gerede Muhtarlar Derneği Başkanı Nazım Gökdaş ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Cengiz Ünsal'ı makamında ziyaret ederek, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla Mehmetçik Vakfı adına bankaya yatırdıkları 26.160,00 TL’nin dekontunu teslim etti. Ziyarette konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Nazım Gökdaş; “Evlatlarımızdan oluşan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne gönlümüzün onlarla olduğunu ifade etmek üzere toplamış olduğumuz bu parayı Mehmetçik Vakfına yatırdık. Dekontunu da Sayın Kaymakamımıza takdim ettik.” sözlerini kullandı. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal ise, askerimize yapılan bağışın gurur verici olduğuna vurgu yaparak; “Ülkemizin güzel insanları devletine milletine böyle sahip çıkmaktadır,” dedi. Heyetin yaptığı ziyarette konuşarak, Türk milletinin her daim Mehmetçiğin yanında olduğuna işaret eden Kaymakam Ünsal; “Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için her koşulda görev yapan Mehmetçiklerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Mehmetçiklerimiz Afrin'de Zeytin Dalı Harekatında yeni bir destan yazmıştır. Mehmetçiğimizin verdiği mücadelede gerek yurt içinde gerek yurt dışında millet olarak askerimizin arkasında durmuş, dualarımızla onlara güç vermiş bir milletiz. Bu mücadelede Mehmetçiğimizin arkasında htiği manevi güç çok önemlidir. Milletimizin her ferdi bu manevi gücü tüm toplum kesimleri ile her zaman htiriyor. Ben muhtarlarıma teşekkür ediyorum. Vatanın birliği ve bütünlüğü her şeyden önde gelmektedir. Ülkemizin güzel insanları devletine milletine böyle sahip çıkmaktadır. Bu da bizim için çok gurur vericidir” sözlerine yer verdi.
"Gerede Muhtarlar Derneği, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla, Mehmetçiklerimize 26.160,00 TL bağış yaptı."

Gerede Muhtarlar Derneği, Mehmetçiklere destek olabilmek amacıyla 26 bin liranın üzerinde bağış yaptı.

Dernek Başkanı Nazım Gökdaş, bağış dekontunu Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal'a sunarken, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla ilgili bağışın yapıldığı öğrenildi.

Gerede Muhtarlar Derneği Başkanı Nazım Gökdaş ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Cengiz Ünsal'ı makamında ziyaret ederek, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla Mehmetçik Vakfı adına bankaya yatırdıkları 26.160,00 TL’nin dekontunu teslim etti.

Ziyarette konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Nazım Gökdaş; “Evlatlarımızdan oluşan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne gönlümüzün onlarla olduğunu ifade etmek üzere toplamış olduğumuz bu parayı Mehmetçik Vakfına yatırdık. Dekontunu da Sayın Kaymakamımıza takdim ettik.” sözlerini kullandı.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal ise, askerimize yapılan bağışın gurur verici olduğuna vurgu yaparak; “Ülkemizin güzel insanları devletine milletine böyle sahip çıkmaktadır,” dedi.

Heyetin yaptığı ziyarette konuşarak, Türk milletinin her daim Mehmetçiğin yanında olduğuna işaret eden Kaymakam Ünsal; “Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için her koşulda görev yapan Mehmetçiklerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Mehmetçiklerimiz Afrin'de Zeytin Dalı Harekatında yeni bir destan yazmıştır. Mehmetçiğimizin verdiği mücadelede gerek yurt içinde gerek yurt dışında millet olarak askerimizin arkasında durmuş, dualarımızla onlara güç vermiş bir milletiz. Bu mücadelede Mehmetçiğimizin arkasında htiği manevi güç çok önemlidir. Milletimizin her ferdi bu manevi gücü tüm toplum kesimleri ile her zaman htiriyor. Ben muhtarlarıma teşekkür ediyorum. Vatanın birliği ve bütünlüğü her şeyden önde gelmektedir. Ülkemizin güzel insanları devletine milletine böyle sahip çıkmaktadır. Bu da bizim için çok gurur vericidir” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.