Kaymakam, inceledi..

GÜNDEM 16.08.2017 - 09:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2395+ kez okundu.
 

Kaymakam, inceledi..

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, ilçemiz köylerinde yaptığı incelemeleri sürdürüyor.
Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, köylerde yapılmakta olan altyapı çalışmalarını incelemeye devam ediyor. Salur Samat grup yolu Kürkçüler köyü mevkiinde bulunan köprü tamirat çalışmasını ve Mircekiraz, Tatlar, Muratfakı köyleri grup yolu ikinci kat asfalt çalışmalarını inceleyen Kaymakam Ünsal son olarak da Muratfakı Köyü Çengeller Mahallesi ve Kazanlar Köyünde yapılan köy içi yolları ve kilitli parke taşı döşeme işini yerinde inceledi. Yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Ünsal, Zeyneller Köyünde yapımına başlanan Köy Konağı inşaat alanını, Çukurca, Kösreli ve Kavacık grup yolunun birinci kat asfalt yapım çalışmalarını ve Kayıkiraz, Birinci Avşar ve İkinci Avşar grup yolunun birinci kat asfalt yapım çalışmalarını da bizzat yerinde inceledi.
Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, ilçemiz köylerinde yaptığı incelemeleri sürdürüyor.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, köylerde yapılmakta olan altyapı çalışmalarını incelemeye devam ediyor.

Salur Samat grup yolu Kürkçüler köyü mevkiinde bulunan köprü tamirat çalışmasını ve Mircekiraz, Tatlar, Muratfakı köyleri grup yolu ikinci kat asfalt çalışmalarını inceleyen Kaymakam Ünsal son olarak da Muratfakı Köyü Çengeller Mahallesi ve Kazanlar Köyünde yapılan köy içi yolları ve kilitli parke taşı döşeme işini yerinde inceledi.

Yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Ünsal, Zeyneller Köyünde yapımına başlanan Köy Konağı inşaat alanını, Çukurca, Kösreli ve Kavacık grup yolunun birinci kat asfalt yapım çalışmalarını ve Kayıkiraz, Birinci Avşar ve İkinci Avşar grup yolunun birinci kat asfalt yapım çalışmalarını da bizzat yerinde inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.