O ismi köyde ziyaret ettiler

GÜNDEM 11.09.2017 - 10:19, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2448+ kez okundu.
 

O ismi köyde ziyaret ettiler

" Gerede Kaymakamı, beraberinde ilçe protokolü ile önceki günlerde Adem Altıntaş'ı ziyaret etti. "
Terör örgütü FETÖ'nün, işi TBMM'yi bombalamaya kadar götürdüğü hain darbe girişiminin sene-i devriyesinde, çeşitli anma programları ve etkinlikler düzenlenirken; Gerede Kaymakamı da 15 Temmuz Gazisi Adem Altuntaş'ı ziyaret etti. Türkiye'nin büyük şehirlerinin üstünde savaş uçaklarının uçtuğu, TSK içindeki hain FETÖ yapılanmasının mensuplarının sokaklarda vatandaşların üzerine tanklarla yürüyüp ateş ettiği 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü ülke genelinde çeşitli programlarla anılarak, FETÖ bir kez daha lanetleniyordu. Gerede'deki gaziyi unutmayan Gerede Kaymakamı da, beraberinde ilçe protokolü ile önceki günlerde Adem Altıntaş'ı ziyaret etti. Yazıköy Köyünde bulunan 15 Temmuz Gazisi Adem Altuntaş ilçe protokolü tarafından ziyaret edildi. Ziyarete Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mustafa Ülger, İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, İlçe Müftü Vekili Salih Dursun, İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Gökçe ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka katıldı. Gazimiz ile sohbet eden Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal bir istekleri olup olmadığını sorarak,  “Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin istekleri bizim için emirdir. Şehit yakınları ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Her zaman yanınızdayız” diye konuştu.
" Gerede Kaymakamı, beraberinde ilçe protokolü ile önceki günlerde Adem Altıntaş'ı ziyaret etti. "

Terör örgütü FETÖ'nün, işi TBMM'yi bombalamaya kadar götürdüğü hain darbe girişiminin sene-i devriyesinde, çeşitli anma programları ve etkinlikler düzenlenirken; Gerede Kaymakamı da 15 Temmuz Gazisi Adem Altuntaş'ı ziyaret etti.

Türkiye'nin büyük şehirlerinin üstünde savaş uçaklarının uçtuğu, TSK içindeki hain FETÖ yapılanmasının mensuplarının sokaklarda vatandaşların üzerine tanklarla yürüyüp ateş ettiği 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü ülke genelinde çeşitli programlarla anılarak, FETÖ bir kez daha lanetleniyordu.

Gerede'deki gaziyi unutmayan Gerede Kaymakamı da, beraberinde ilçe protokolü ile önceki günlerde Adem Altıntaş'ı ziyaret etti.

Yazıköy Köyünde bulunan 15 Temmuz Gazisi Adem Altuntaş ilçe protokolü tarafından ziyaret edildi. Ziyarete Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mustafa Ülger, İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, İlçe Müftü Vekili Salih Dursun, İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Gökçe ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka katıldı.


Gazimiz ile sohbet eden Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal bir istekleri olup olmadığını sorarak,  “Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin istekleri bizim için emirdir. Şehit yakınları ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.