Gerede'de 250 hasta!..

YAŞAM 11.04.2019 - 10:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1943+ kez okundu.
 

Gerede'de 250 hasta!..

"250 hasta evde sağlık hizmeti kapsamına alınmış ve 1 doktor, 2 hekim, 1 sağlık memuru, 1 evde sağlık teknikeri ve 4 şoför ile hizmet verdiler."
Gerede Devlet Hastanesi’nin Evde Sağlık Hizmeti biriminde görev yapan personeller, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal tarafından teşekkür belgesi ile onurlandırıldı. Gerede ve Dörtdivan'da 2018 yılında Gerede Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından 250 hasta evde sağlık hizmeti kapsamına alınmış ve 1 doktor, 2 hekim, 1 sağlık memuru, 1 evde sağlık teknikeri ve 4 şoför ile hizmet verdiler. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal; “Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerimizin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Evde Sağlık Hizmetleri birimine bağlı sağlık personeline göstermiş oldukları üstün gayret ve başarıdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
"250 hasta evde sağlık hizmeti kapsamına alınmış ve 1 doktor, 2 hekim, 1 sağlık memuru, 1 evde sağlık teknikeri ve 4 şoför ile hizmet verdiler."

Gerede Devlet Hastanesi’nin Evde Sağlık Hizmeti biriminde görev yapan personeller, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal tarafından teşekkür belgesi ile onurlandırıldı.

Gerede ve Dörtdivan'da 2018 yılında Gerede Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından 250 hasta evde sağlık hizmeti kapsamına alınmış ve 1 doktor, 2 hekim, 1 sağlık memuru, 1 evde sağlık teknikeri ve 4 şoför ile hizmet verdiler.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal; “Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerimizin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Evde Sağlık Hizmetleri birimine bağlı sağlık personeline göstermiş oldukları üstün gayret ve başarıdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.