Gerede'de toplu balık ölümleri!..

YAŞAM 10.10.2018 - 08:58, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1227+ kez okundu.
 

Gerede'de toplu balık ölümleri!..

"Gerede'deki toplu balık ölümleriyle ilgili inceleme başlatan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, sudan ve ölen balıklardan numune aldı. Bilgilere göre; Kürkçüler köyü yakınından geçen çayda çok sayıda balık telef oldu. Yüzlerce ölü balık, çayın kıyısına vurdu."
Gerede'de yüzlerce balık telef oldu. Gerede Kaymakamlığı balık ölümlerinin nedeninin belirlenmesi için çalışma başlattı. İlçeye bağlı Kürkçüler köyü yakınından geçen Ulusu Çayı'nda çok sayıda balık henüz belirlenemeyen nedenle balık telef oldu. Bölgede hayvanlarını otlatan köylüler tarafından fark edilen balık ölümleri ile ilgili ilçe kaymakamlığı tarafından inceleme başlatıldı. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, balık ölümlerinin nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldığını ifade ederek, "Olayın bilgisini aldıktan sonra balık ölümlerinin yaşandığı alana giderek incelemelerde bulundum," dedi. Kaymakam Cengiz Ünsal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, balık ölümlerinin titizlikle araştırıldığını ifade ederek, "Olayın bilgisini aldıktan sonra balık ölümlerinin yaşandığı alana giderek incelemelerde bulundum. Balık ölümleriyle ilgili Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerine bilgi verdik. Olay yerine gelen ekipler, bölgede inceleme yaptıktan sonra sudan ve ölen balıklardan numuneler aldı." diye konuştu. Ünsal, alınan numunelerin incelenmesinin ardından balık ölümlerinin nedeninin ortaya çıkacağını belirterek, olayın yakından takip edildiğini, elde edilecek olan sonuçlara göre çalışmanın yapılacağını kaydetti.
"Gerede'deki toplu balık ölümleriyle ilgili inceleme başlatan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, sudan ve ölen balıklardan numune aldı. Bilgilere göre; Kürkçüler köyü yakınından geçen çayda çok sayıda balık telef oldu. Yüzlerce ölü balık, çayın kıyısına vurdu."

Gerede'de yüzlerce balık telef oldu. Gerede Kaymakamlığı balık ölümlerinin nedeninin belirlenmesi için çalışma başlattı.

İlçeye bağlı Kürkçüler köyü yakınından geçen Ulusu Çayı'nda çok sayıda balık henüz belirlenemeyen nedenle balık telef oldu. Bölgede hayvanlarını otlatan köylüler tarafından fark edilen balık ölümleri ile ilgili ilçe kaymakamlığı tarafından inceleme başlatıldı.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, balık ölümlerinin nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldığını ifade ederek, "Olayın bilgisini aldıktan sonra balık ölümlerinin yaşandığı alana giderek incelemelerde bulundum," dedi.

Kaymakam Cengiz Ünsal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, balık ölümlerinin titizlikle araştırıldığını ifade ederek, "Olayın bilgisini aldıktan sonra balık ölümlerinin yaşandığı alana giderek incelemelerde bulundum. Balık ölümleriyle ilgili Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerine bilgi verdik. Olay yerine gelen ekipler, bölgede inceleme yaptıktan sonra sudan ve ölen balıklardan numuneler aldı." diye konuştu.


Ünsal, alınan numunelerin incelenmesinin ardından balık ölümlerinin nedeninin ortaya çıkacağını belirterek, olayın yakından takip edildiğini, elde edilecek olan sonuçlara göre çalışmanın yapılacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.