Orası da tamamlandı

GÜNDEM 13.08.2018 - 14:24, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2811+ kez okundu.
 

Orası da tamamlandı

"Gerede Orman İşletme Müdürlüğünün yatırım programında yer alan yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor."
Gerede Orman İşletme Müdürlüğünde 2018 yılı yatırım programında yer alan yol çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Salur Orman İşletme Şefliği 2018 yılı yatırım programında yer alan üst yapı çalışmaları tamamlandı. Gerede orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Salur Orman İşletme Şefliği dahilindeki 510 kod nolu yolda 2+200 kilometre ve 527 kod nolu yolda 4+000 kilometre olmak üzere toplam 6+200 kilometre yolda üst yapı çalışmaları bitirildi. Üst yapı yapılan yollarda çalışmalar yapı denetim görevlileri tarafından belli aralıklarla denetlenerek işin zamanında ve standartlara uygun olarak tamamlanması sağlandı. Üst yapısı biten orman yollarının, ormancılık faaliyetlerinin güvenli ve hızlı bir şekilde yapılmasının yanında söz konusu yolları kullanan köylülere de katkı sağlayacağı bildirildi. 
"Gerede Orman İşletme Müdürlüğünün yatırım programında yer alan yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor."

Gerede Orman İşletme Müdürlüğünde 2018 yılı yatırım programında yer alan yol çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Salur Orman İşletme Şefliği 2018 yılı yatırım programında yer alan üst yapı çalışmaları tamamlandı.

Gerede orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Salur Orman İşletme Şefliği dahilindeki 510 kod nolu yolda 2+200 kilometre ve 527 kod nolu yolda 4+000 kilometre olmak üzere toplam 6+200 kilometre yolda üst yapı çalışmaları bitirildi.

Üst yapı yapılan yollarda çalışmalar yapı denetim görevlileri tarafından belli aralıklarla denetlenerek işin zamanında ve standartlara uygun olarak tamamlanması sağlandı. Üst yapısı biten orman yollarının, ormancılık faaliyetlerinin güvenli ve hızlı bir şekilde yapılmasının yanında söz konusu yolları kullanan köylülere de katkı sağlayacağı bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.