Şehit veren ailelerle buluştular

YAŞAM 05.06.2018 - 09:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1712+ kez okundu.
 

Şehit veren ailelerle buluştular

"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Midyat’da şehit olan Ahmet Er ve eğitim uçuşu sırasında şehit olan Erol Er’in ailesini ziyaret etti."
Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal 1992 yılında Mardin Midyat’da şehit olan Ahmet Er ve 2011 yılında eğitim uçuşu sırasında şehit olan Erol Er’in ailesini ziyaret etti. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal şehitlerimiz Ahmet Er ve Erol Er’in İlçemizde ikamet eden ailesini ziyaret ederek bir istekleri olup olmadığını sordu. Kaymakam Ünsal’a ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Hasan Ali Karsavuran, İlçe Emniyet Müdürü Etem Çakır, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nihat Çelikbaş ve Sağlık Grup Başkanı İbrahim Şahin eşlik etti. Heyet, 1992 yılında Mardin Midyat’da şehit olan Ahmet Er ve 2011 yılında eğitim uçuşu sırasında şehit olan Erol Er’in ailesi Musa Er ve Fatma Er’i ziyaret etti. Şehitlerimizin ailesi ile sohbet eden Kaymakam Ünsal bir istekleri olup olmadığını sorarak; “Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin istekleri bizim için emirdir. Şehit yakınları ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Her zaman yanınızdayız,” diye konuştu. Şehidin ailesi, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Cengiz Ünsal’a teşekkür ettiler. Kuran-ı Kerim tilavetinin ve yapılan duanın ardından ziyaret sona erdi.
"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Midyat’da şehit olan Ahmet Er ve eğitim uçuşu sırasında şehit olan Erol Er’in ailesini ziyaret etti."

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal 1992 yılında Mardin Midyat’da şehit olan Ahmet Er ve 2011 yılında eğitim uçuşu sırasında şehit olan Erol Er’in ailesini ziyaret etti.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal şehitlerimiz Ahmet Er ve Erol Er’in İlçemizde ikamet eden ailesini ziyaret ederek bir istekleri olup olmadığını sordu. Kaymakam Ünsal’a ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Hasan Ali Karsavuran, İlçe Emniyet Müdürü Etem Çakır, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nihat Çelikbaş ve Sağlık Grup Başkanı İbrahim Şahin eşlik etti.

Heyet, 1992 yılında Mardin Midyat’da şehit olan Ahmet Er ve 2011 yılında eğitim uçuşu sırasında şehit olan Erol Er’in ailesi Musa Er ve Fatma Er’i ziyaret etti.

Şehitlerimizin ailesi ile sohbet eden Kaymakam Ünsal bir istekleri olup olmadığını sorarak; “Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin istekleri bizim için emirdir. Şehit yakınları ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Her zaman yanınızdayız,” diye konuştu.

Şehidin ailesi, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Cengiz Ünsal’a teşekkür ettiler. Kuran-ı Kerim tilavetinin ve yapılan duanın ardından ziyaret sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.