'Asla kendinizi yalnız hıssetmeyın'

YAŞAM 18.04.2018 - 15:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1674+ kez okundu.
 

'Asla kendinizi yalnız hıssetmeyın'

"Bolu Valisi Aydın Baruş, Geredeli şehidimizin annesi Azime Sezer ve babası İsmail Sezer ile bir araya geldi."
Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Nuhören Köyü’nde ikamet eden Şehit Piyade Uzman Çavuş İlhan Sezer’in ailesini ziyaret ederek, aileye bir isteklerinin olup olmadığını sordu.     Bolu Valisi Aydın Baruş Gerede'de ikamet eden terör şehidimiz Piyade Uzman Çavuş İlhan Sezer’in ailesini Nuhören Köyündeki evinde  ziyaret etti. 16 Ekim 2017 tarihinde Hakkari Çukurca’da el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan, Şehit Piyade Uzman Çavuş İlhan Sezer’in Nuhören Köyündeki baba evini ziyaret eden Vali Baruş burada şehidimizin annesi Azime Sezer ve babası İsmail Sezer ile bir araya geldi. Şehidimizin anne ve babası ile sohbet eden Vali Baruş, "Sizlerin bizlerden bir dileği varsa yerine getirmeye hazırız. Sizler bize şehidimizin emanetisiniz. Asla kendinizi yalnız hmeyin” dedi. Bolu Valisi Aydın Baruş’un şehidimizin ailesine yaptığı ziyarete Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Koçyiğit ile ilçedeki diğer yetkililer de katıldı.
"Bolu Valisi Aydın Baruş, Geredeli şehidimizin annesi Azime Sezer ve babası İsmail Sezer ile bir araya geldi."

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Nuhören Köyü’nde ikamet eden Şehit Piyade Uzman Çavuş İlhan Sezer’in ailesini ziyaret ederek, aileye bir isteklerinin olup olmadığını sordu.  
 
Bolu Valisi Aydın Baruş Gerede'de ikamet eden terör şehidimiz Piyade Uzman Çavuş İlhan Sezer’in ailesini Nuhören Köyündeki evinde  ziyaret etti.

16 Ekim 2017 tarihinde Hakkari Çukurca’da el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan, Şehit Piyade Uzman Çavuş İlhan Sezer’in Nuhören Köyündeki baba evini ziyaret eden Vali Baruş burada şehidimizin annesi Azime Sezer ve babası İsmail Sezer ile bir araya geldi.

Şehidimizin anne ve babası ile sohbet eden Vali Baruş, "Sizlerin bizlerden bir dileği varsa yerine getirmeye hazırız. Sizler bize şehidimizin emanetisiniz. Asla kendinizi yalnız hmeyin” dedi.

Bolu Valisi Aydın Baruş’un şehidimizin ailesine yaptığı ziyarete Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Koçyiğit ile ilçedeki diğer yetkililer de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.