Toplantıyı yaptı..

EĞİTİM 05.04.2018 - 16:01, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3095+ kez okundu.
 

Toplantıyı yaptı..

"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal; "Her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi."
Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek değerlendirme toplantısı yaptı. Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyarette Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’a; İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Etem Çakır, İlçe Sağlık Grup Başkanı İbrahim Şahin ve İlçe  Yazı İşleri Müdürü Mustafa Şahin eşlik etti. Kaymakam Ünsal, Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Abdurrahman Uslu’dan okulun fiziki yapısı ve eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Okul binası ve dersliklerde incelemelerde bulundu. Ziyarette Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi Aile Birliği Başkanı ve aynı zamanda İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ve Kitirler Mahallesi Muhtarı Sıtkı Çakır’da hazır bulundu. Okul idareci ve öğretmenleri ile birlikte bir değerlendirme toplantısı yaptı. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Ünsal; “Güçlü yarınlara ancak eğitimli genç nesiller ile ulaşabiliriz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim ve öğretim kalitesini üst düzeye çıkartmak için tüm imkânlarımızı seferber ederek, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal; "Her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi."

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek değerlendirme toplantısı yaptı.

Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyarette Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’a; İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Etem Çakır, İlçe Sağlık Grup Başkanı İbrahim Şahin ve İlçe  Yazı İşleri Müdürü Mustafa Şahin eşlik etti.

Kaymakam Ünsal, Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Abdurrahman Uslu’dan okulun fiziki yapısı ve eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Okul binası ve dersliklerde incelemelerde bulundu.
Ziyarette Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi Aile Birliği Başkanı ve aynı zamanda İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ve Kitirler Mahallesi Muhtarı Sıtkı Çakır’da hazır bulundu. Okul idareci ve öğretmenleri ile birlikte bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Ünsal; “Güçlü yarınlara ancak eğitimli genç nesiller ile ulaşabiliriz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim ve öğretim kalitesini üst düzeye çıkartmak için tüm imkânlarımızı seferber ederek, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.