Kaymakam, aileye destek verdi

YAŞAM 04.04.2018 - 13:22, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1870+ kez okundu.
 

Kaymakam, aileye destek verdi

"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Devegeçidi’nde şehit olan Nazif Öztoprak’ın, Karacadağ Köyü'ndeki ailesini ziyaret ederek, "istekleriniz bizim için emirdir," şeklinde konuştu."
Geredeli şehidimiz Nazif Öztoprak’ın Karacadağ köyünde ikamet eden ailesi Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal ve beraberindeki kurum müdürleri tarafından ziyaret edildi. Şehidimiz Nazif Öztoprak’ın aile ziyaretinde Gerede Kaymakamımız Cengiz Ünsal, Jandarma Ast.Kd.Çvş Tevfik Ataç, İlçe Emniyet Müdürü Etem Çakır, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Şahin, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nihat Çelikbaş ve Sağlık Grup Başkanı İbrahim Şahin yer aldı. 2005 yılında Diyarbakır Devegeçidi’nde şehit olan Nazif Öztoprak’ın Babası Nazif Öztoprak ve Annesi Hatice Öztoprak’a ziyarette bulunuldu. Şehidin ailesi ile sohbet eden Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, aileye bir istekleri olup olmadığını sorarak, “Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin istekleri bizim için emirdir. Şehit yakınları ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Her zaman yanınızdayız” diye konuştu. Kuran-ı Kerim tilavetinin ve yapılan duanın ardından sona eren ziyaretin şehid ailesini memnun ettiği gözlendi.
"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Devegeçidi’nde şehit olan Nazif Öztoprak’ın, Karacadağ Köyü'ndeki ailesini ziyaret ederek, "istekleriniz bizim için emirdir," şeklinde konuştu."

Geredeli şehidimiz Nazif Öztoprak’ın Karacadağ köyünde ikamet eden ailesi Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal ve beraberindeki kurum müdürleri tarafından ziyaret edildi.

Şehidimiz Nazif Öztoprak’ın aile ziyaretinde Gerede Kaymakamımız Cengiz Ünsal, Jandarma Ast.Kd.Çvş Tevfik Ataç, İlçe Emniyet Müdürü Etem Çakır, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Şahin, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nihat Çelikbaş ve Sağlık Grup Başkanı İbrahim Şahin yer aldı.

2005 yılında Diyarbakır Devegeçidi’nde şehit olan Nazif Öztoprak’ın Babası Nazif Öztoprak ve Annesi Hatice Öztoprak’a ziyarette bulunuldu.

Şehidin ailesi ile sohbet eden Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, aileye bir istekleri olup olmadığını sorarak, “Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin istekleri bizim için emirdir. Şehit yakınları ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

Kuran-ı Kerim tilavetinin ve yapılan duanın ardından sona eren ziyaretin şehid ailesini memnun ettiği gözlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.