Dertler dile geliyor..

YAŞAM 04.04.2018 - 08:41, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2217+ kez okundu.
 

Dertler dile geliyor..

"Yunuslar Köyü’nde yapılan toplantıda, ihtiyaç ve sorunları dinleyen Kaymakam Ünsal'la karşılıklı istişarelerde bulunuldu."
Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, köylere yaptığı ziyaretlerde vatandaşları dinleyerek, olası sorunların çözülmesini sağlıyor. Içişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda, daire Amirleri ile birlikte Vatandaşla Buluşma toplantısını bu ay Yunuslar Köyü'nde gerçekleştirren Kaymakam Ünsal, vatandaşla karşılıklı istişarelerde bulundu. Yunuslar Köyü’nde yapılan toplantıda, köy muhtarı ve köy halkının ihtiyaç ve sorunları dinleyen Kaymakam Ünsal'la karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Köy muhtarı ve köy halkının  ihtiyaç ve sorunların giderilmesi konusunda ilgili daire amirlerine gerekli talimatları veren Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, buluşma toplantılarının devam edeceğini belirtti.
"Yunuslar Köyü’nde yapılan toplantıda, ihtiyaç ve sorunları dinleyen Kaymakam Ünsal'la karşılıklı istişarelerde bulunuldu."

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, köylere yaptığı ziyaretlerde vatandaşları dinleyerek, olası sorunların çözülmesini sağlıyor.

Içişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda, daire Amirleri ile birlikte Vatandaşla Buluşma toplantısını bu ay Yunuslar Köyü'nde gerçekleştirren Kaymakam Ünsal, vatandaşla karşılıklı istişarelerde bulundu.

Yunuslar Köyü’nde yapılan toplantıda, köy muhtarı ve köy halkının ihtiyaç ve sorunları dinleyen Kaymakam Ünsal'la karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Köy muhtarı ve köy halkının  ihtiyaç ve sorunların giderilmesi konusunda ilgili daire amirlerine gerekli talimatları veren Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, buluşma toplantılarının devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.