'İstasyon olarak hizmet verecek'

GÜNDEM 27.02.2018 - 16:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2038+ kez okundu.
 

'İstasyon olarak hizmet verecek'

"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal yapımı devam eden inşaat ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Ardından inşaat sahasında gezerek yerinde incelemelerde bulundu."
Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal yapımı devam eden Toplum Sağlığı Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal yapımı devam eden Toplum Sağlığı Merkezi inşaatı ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Ardından inşaat sahasında gezerek yerinde incelemelerde bulundu. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyoner liderliğinde Hükümetimizin sağlıktaki büyük dönüşümü, insan odaklı hizmet anlayışı ve bu anlamdaki yapılan tüm yatırımlar sağlık hizmetlerinde ülkemizi dünyanın ortalamasının çok üzerinde bir yere taşımış, örnek ve model bir ülke haline getirmiştir. Dayıoğlu Mahallesi’nde yapımı devam eden Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmeti İstasyonu olarak hizmet verecektir” ifadelerine yer verdi.
"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal yapımı devam eden inşaat ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Ardından inşaat sahasında gezerek yerinde incelemelerde bulundu."

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal yapımı devam eden Toplum Sağlığı Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal yapımı devam eden Toplum Sağlığı Merkezi inşaatı ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Ardından inşaat sahasında gezerek yerinde incelemelerde bulundu.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyoner liderliğinde Hükümetimizin sağlıktaki büyük dönüşümü, insan odaklı hizmet anlayışı ve bu anlamdaki yapılan tüm yatırımlar sağlık hizmetlerinde ülkemizi dünyanın ortalamasının çok üzerinde bir yere taşımış, örnek ve model bir ülke haline getirmiştir. Dayıoğlu Mahallesi’nde yapımı devam eden Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmeti İstasyonu olarak hizmet verecektir” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.