Turnuvanın birincisi belli oldu!

SPOR 14.02.2018 - 15:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2004+ kez okundu.
 

Turnuvanın birincisi belli oldu!

"Final müsabakalarının ardından düzenlenen törende takımlara kupaları takdim edilirken; turnuvayı izleyenler heyecanlı sahnelere şahitlik etti."
Gerede Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü organizatörlüğün de düzenlenen 2018 yılı kurum ve kuruluşlar arası Gerede Kış Kupası Voleybol Turnuvası oynanan final müsabakaları ile sona erdi. Gerede Kış Kupası Voleybol Turnuvası müsabakalarında; Güven Grubu turnuva birincisi olurken, Gerede Devlet Hastanesi turnuva ikincisi, Türk Eğitim Sen turnuva üçüncüsü ve Teknik Kimya turnuva dördüncüsü oldu. Final müsabakalarının ardından düzenlenen törende takımlara kupaları takdim edilirken; turnuvayı izleyenler heyecanlı sahnelere şahitlik etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Kocakaya, tören bitiminde yaptığı açıklamada, emeği geçenlere teşekkür etti. Müdür Kocakaya, konuşmasında; “Turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza, hakem olarak görev yapan beden eğitimi öğretmenlerimize, sporcularımıza, sağlık memurlarımıza, emniyet güçlerimize ve bizlerden desteğini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Cengiz Ünsal ve Belediye Başkanı Sayın Mustafa Allar’a teşekkürler ederim," sözlerine yer verdi.
"Final müsabakalarının ardından düzenlenen törende takımlara kupaları takdim edilirken; turnuvayı izleyenler heyecanlı sahnelere şahitlik etti."

Gerede Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü organizatörlüğün de düzenlenen 2018 yılı kurum ve kuruluşlar arası Gerede Kış Kupası Voleybol Turnuvası oynanan final müsabakaları ile sona erdi.

Gerede Kış Kupası Voleybol Turnuvası müsabakalarında; Güven Grubu turnuva birincisi olurken, Gerede Devlet Hastanesi turnuva ikincisi, Türk Eğitim Sen turnuva üçüncüsü ve Teknik Kimya turnuva dördüncüsü oldu.

Final müsabakalarının ardından düzenlenen törende takımlara kupaları takdim edilirken; turnuvayı izleyenler heyecanlı sahnelere şahitlik etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Kocakaya, tören bitiminde yaptığı açıklamada, emeği geçenlere teşekkür etti.

Müdür Kocakaya, konuşmasında; “Turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza, hakem olarak görev yapan beden eğitimi öğretmenlerimize, sporcularımıza, sağlık memurlarımıza, emniyet güçlerimize ve bizlerden desteğini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Cengiz Ünsal ve Belediye Başkanı Sayın Mustafa Allar’a teşekkürler ederim," sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.