Masaya yatırdılar..

EĞİTİM 13.02.2018 - 09:19, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2462+ kez okundu.
 

Masaya yatırdılar..

"Gerede Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı karşılıklı fikir müzakerelerinin ardından sona erdi."
Gerede'de 2017-2018 eğitim öğretim yılı ikinci dönem okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları toplantısı yapıldı. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal başkanlığında yapılan toplantı Gerede Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Yapılan eğitim öğretim yılı ikinci dönem okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları toplantısına Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Ülger, İlçe Emniyet Müdürü Etem Çakır, şube müdürleri, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katılım sağladı. Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin eğitim öğretim faaliyetleri, tamamlanan yatırımlar, yapımı devam eden yatırımlar ve planlamalar hakkında sunum yaptı. Ardından İlçe Emniyet Müdürü Etem Çakır sunumları ile devam etti. Daha sonra karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal ise konuşmasında, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim ve öğretimi noktasında tüm imkânları seferber ederek, her türlü desteği vereceklerini dile getirdi. Kaymakam Ünsal; “Güzel bir gelecek, ancak nitelikli nesiller yetiştirmekle mümkün olacaktır. Güçlü yarınlara ancak eğitimli genç nesiller ile ulaşabiliriz. Gerede’de geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim ve öğretim kalitesini üst düzeye çıkaracak çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim ve öğretimi noktasında tüm imkânlarımızı seferber ederek,  her türlü desteği vereceğiz," şeklinde konuştu. Gerede Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı karşılıklı fikir müzakerelerinin ardından sona erdi.
"Gerede Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı karşılıklı fikir müzakerelerinin ardından sona erdi."

Gerede'de 2017-2018 eğitim öğretim yılı ikinci dönem okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları toplantısı yapıldı. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal başkanlığında yapılan toplantı Gerede Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yapılan eğitim öğretim yılı ikinci dönem okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları toplantısına Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Ülger, İlçe Emniyet Müdürü Etem Çakır, şube müdürleri, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katılım sağladı.

Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin eğitim öğretim faaliyetleri, tamamlanan yatırımlar, yapımı devam eden yatırımlar ve planlamalar hakkında sunum yaptı. Ardından İlçe Emniyet Müdürü Etem Çakır sunumları ile devam etti. Daha sonra karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal ise konuşmasında, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim ve öğretimi noktasında tüm imkânları seferber ederek, her türlü desteği vereceklerini dile getirdi.

Kaymakam Ünsal; “Güzel bir gelecek, ancak nitelikli nesiller yetiştirmekle mümkün olacaktır. Güçlü yarınlara ancak eğitimli genç nesiller ile ulaşabiliriz. Gerede’de geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim ve öğretim kalitesini üst düzeye çıkaracak çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim ve öğretimi noktasında tüm imkânlarımızı seferber ederek,  her türlü desteği vereceğiz," şeklinde konuştu.

Gerede Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı karşılıklı fikir müzakerelerinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.