Kar, tatil ile geldi!

GÜNDEM 15.12.2016 - 22:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1291+ kez okundu.
 

Kar, tatil ile geldi!

Yoğun kar yağışı, öğrencilere yarın da tatil fırsatı sunacak..
Yoğun kar yağışı, ilçemiz okullarını yarın da tatil ediyor. İki gündür eğitime ara veren öğrenciler kar tatilini fırsata çevirerek, beyaz örtünün tadını doyasıya çıkardı. Öte yandan yarın da tatil edileceği duyurulan okullar, öğrencilere; hafta sonununda birleşmesiyle beraber uzun bir ara verdirmiş oluyordu. Bolu Valiliği’nin twetter hesabından yapılan açıklamaya göre il genelinde 16 Aralık Cuma günü bütün okullarda eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi. Kaymakam Arslan Yurt da haberi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşırken, ayrıca aynı gün engelli ve hamile kamu personelinin de 1 gün boyunca idari izinli sayılacağını belirtti.
Yoğun kar yağışı, öğrencilere yarın da tatil fırsatı sunacak..

Yoğun kar yağışı, ilçemiz okullarını yarın da tatil ediyor.

İki gündür eğitime ara veren öğrenciler kar tatilini fırsata çevirerek, beyaz örtünün tadını doyasıya çıkardı. Öte yandan yarın da tatil edileceği duyurulan okullar, öğrencilere; hafta sonununda birleşmesiyle beraber uzun bir ara verdirmiş oluyordu.

Bolu Valiliği’nin twetter hesabından yapılan açıklamaya göre il genelinde 16 Aralık Cuma günü bütün okullarda eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.

Kaymakam Arslan Yurt da haberi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşırken, ayrıca aynı gün engelli ve hamile kamu personelinin de 1 gün boyunca idari izinli sayılacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.