Kar geliyor, kar!...

YAŞAM 13.03.2017 - 17:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1690+ kez okundu.
 

Kar geliyor, kar!...

İlimiz genelinde etkisini sürdürecek soğuk hava, beraberinde karla karışık yağmur getirecek.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hafta sonuna kadar yağışlı ve soğuk hava yurdu terk etmeyecek. Bolu’da etkisini sürdürecek soğuk hava, beraberinde karla karışık yağmur getirecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, tüm yurtta hissedilen soğuk hava bu hafta ilimizi de etkisi altına alacak. Bir hafta sürmesi beklenen soğuk havalar beraberinde karla karışık yağmur getirecek.   Meteoroloji verilerine göre il genelinde beklenen sıcaklıklar: 14 Mart Salı                karla karışık yağmurlu, en düşük 0 °C,   en yüksek 5 °C         15 Mart Çarşamba       karla karışık yağmurlu, en düşük - 1 °C, en yüksek 6 °C     16 Mart Perşembe       karla karışık yağmurlu, en düşük - 1 °C, en yüksek 7 °C     17 Mart Cuma             karla karışık yağmurlu, en düşük - 2 °C, en yüksek 6 °C        18 Mart Cumartesi       karla karışık yağmurlu, en düşük - 3 °C, en yüksek 4 °C  
İlimiz genelinde etkisini sürdürecek soğuk hava, beraberinde karla karışık yağmur getirecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hafta sonuna kadar yağışlı ve soğuk hava yurdu terk etmeyecek. Bolu’da etkisini sürdürecek soğuk hava, beraberinde karla karışık yağmur getirecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, tüm yurtta hissedilen soğuk hava bu hafta ilimizi de etkisi altına alacak.

Bir hafta sürmesi beklenen soğuk havalar beraberinde karla karışık yağmur getirecek.

 

Meteoroloji verilerine göre il genelinde beklenen sıcaklıklar:

14 Mart Salı                karla karışık yağmurlu, en düşük 0 °C,   en yüksek 5 °C        

15 Mart Çarşamba       karla karışık yağmurlu, en düşük - 1 °C, en yüksek 6 °C    

16 Mart Perşembe       karla karışık yağmurlu, en düşük - 1 °C, en yüksek 7 °C    

17 Mart Cuma             karla karışık yağmurlu, en düşük - 2 °C, en yüksek 6 °C       

18 Mart Cumartesi       karla karışık yağmurlu, en düşük - 3 °C, en yüksek 4 °C  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.