Valilik uyardı!..

YAŞAM 20.11.2017 - 17:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1649+ kez okundu.
 

Valilik uyardı!..

"Meteoroloji’den 21 Kasım Salı günü Batı Karadeniz bölgesinde kar yağışı çok kuvvetli bir şekilde etkili olacağı uyarısı yapıldı."
Vatandaşlar tarafından günlerdir beklenen soğuk hava dalgası geliyor. Bolu Valiliği’nden gelen uyarıya göre soğuk hava dalgası gece saatlerinden itibaren etkisini gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre ilimizde özellik yüksek kesimlerde gece saatlerinden itibaren başlayacak olan kar ve karla karışık yağmur Salı günü boyunca etkili olacak. Öte yandan Bolu Valiliği’nden yapılan uyarıda buzlanma ve don olayları nedeniyle ulaşımda aksamaların oluşabileceği belirtildi. Aynı zamanda Valilikten yapılan uyarıda vatandaşların kar tipi lastiklerle trafiğe çıkmaları ve tedbirli olmaları duyuruldu. Yapılan açıklamada; “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre İlimizde özellikle yüksek kesimlerde 20 Kasım 2017 Pazartesi gece yarısından sonra başlayacağı 21 Kasım 2017 Salı günü gün boyunca yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlarının etkili olacağı bildirilmiştir. Bu nedenle kuvvetli kar yağışı nedeniyle oluşabilecek buzlanma ve don olayları nedeniyle ulaşımda aksamaların oluşabileceği değerlendirilmektedir. Vatandaşlarımızın kış lastiği olmadan trafiğe çıkmamaları, dikkatli ve tedbirli olmaları önemle duyurulur.” ifadelerine yer verildi.
"Meteoroloji’den 21 Kasım Salı günü Batı Karadeniz bölgesinde kar yağışı çok kuvvetli bir şekilde etkili olacağı uyarısı yapıldı."

Vatandaşlar tarafından günlerdir beklenen soğuk hava dalgası geliyor. Bolu Valiliği’nden gelen uyarıya göre soğuk hava dalgası gece saatlerinden itibaren etkisini gösterecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre ilimizde özellik yüksek kesimlerde gece saatlerinden itibaren başlayacak olan kar ve karla karışık yağmur Salı günü boyunca etkili olacak.

Öte yandan Bolu Valiliği’nden yapılan uyarıda buzlanma ve don olayları nedeniyle ulaşımda aksamaların oluşabileceği belirtildi. Aynı zamanda Valilikten yapılan uyarıda vatandaşların kar tipi lastiklerle trafiğe çıkmaları ve tedbirli olmaları duyuruldu.

Yapılan açıklamada; “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre İlimizde özellikle yüksek kesimlerde 20 Kasım 2017 Pazartesi gece yarısından sonra başlayacağı 21 Kasım 2017 Salı günü gün boyunca yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlarının etkili olacağı bildirilmiştir.

Bu nedenle kuvvetli kar yağışı nedeniyle oluşabilecek buzlanma ve don olayları nedeniyle ulaşımda aksamaların oluşabileceği değerlendirilmektedir.
Vatandaşlarımızın kış lastiği olmadan trafiğe çıkmamaları, dikkatli ve tedbirli olmaları önemle duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.