'Gaveci Osman'la bir kez daha..

GÜNDEM 21.02.2018 - 09:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1782+ kez okundu.
 

'Gaveci Osman'la bir kez daha..

"Seçime BESOB Başkanı Tahir Gayret başta olmak üzere çok sayıda temsilci ve ilgili sektör çalışanları katılarak, seçimi yakından takip etti."
Sevilen isimlerden ve çevresinde "Gaveci Osman" olarakta anılan Osman Yılmaz, bir kez daha başkanlığa seçilmeye layık bulundu. Gerede Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanlığı tek liste ile seçime giderek yeniden Osman Yılmaz ile güven tazeledi. Salı günü (dün) saat 13.00 da Gerede Belediyesi Toplantı Salonu gerçekleştirilen Gerede Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanlığı Genel Kurulu’na, kayıtlı esnaflar yoğun katılım sağladı. Açılış konuşmaları ile başlayan toplantıda; faaliyet raporları üyelere sunulurken, seçim programına geçildi. Gerede Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanlığı belirlenen gündem ile yeni dönem olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Seçime BESOB Başkanı Tahir Gayret başta olmak üzere çok sayıda temsilci ve ilgili sektör çalışanları katılarak, seçimi yakından takip etti. Yeniden güven tazelemeyi başaran Osman Yılmaz, seçime gösterilen yoğun kjaılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Üyelerimizin ve esnafımızın yeniden sesi olmak için aday oldum. Destek verenlere bir kez daha huzurunuzda teşekkür ediyorum," şeklinde konuştu. Mevcut başkan Osman Yılmaz, tek aday olarak girdiği seçimde kayıtlı olan 88 üyenin 70 imza ile 42’sinin oyunu alarak yeni dönemde yeniden başkanlık görevine devam edecek.
"Seçime BESOB Başkanı Tahir Gayret başta olmak üzere çok sayıda temsilci ve ilgili sektör çalışanları katılarak, seçimi yakından takip etti."

Sevilen isimlerden ve çevresinde "Gaveci Osman" olarakta anılan Osman Yılmaz, bir kez daha başkanlığa seçilmeye layık bulundu.

Gerede Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanlığı tek liste ile seçime giderek yeniden Osman Yılmaz ile güven tazeledi.

Salı günü (dün) saat 13.00 da Gerede Belediyesi Toplantı Salonu gerçekleştirilen Gerede Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanlığı Genel Kurulu’na, kayıtlı esnaflar yoğun katılım sağladı.

Açılış konuşmaları ile başlayan toplantıda; faaliyet raporları üyelere sunulurken, seçim programına geçildi. Gerede Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanlığı belirlenen gündem ile yeni dönem olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Seçime BESOB Başkanı Tahir Gayret başta olmak üzere çok sayıda temsilci ve ilgili sektör çalışanları katılarak, seçimi yakından takip etti.

Yeniden güven tazelemeyi başaran Osman Yılmaz, seçime gösterilen yoğun kjaılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Üyelerimizin ve esnafımızın yeniden sesi olmak için aday oldum. Destek verenlere bir kez daha huzurunuzda teşekkür ediyorum," şeklinde konuştu.

Mevcut başkan Osman Yılmaz, tek aday olarak girdiği seçimde kayıtlı olan 88 üyenin 70 imza ile 42’sinin oyunu alarak yeni dönemde yeniden başkanlık görevine devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.