Ev, ahır ve samanlık yandı

YAŞAM 12.10.2018 - 15:05, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2081+ kez okundu.
 

Ev, ahır ve samanlık yandı

"Ev sahibinin olay yerine intikali sonucu ahırda bulunan hayvanlar yangından kurtarılırken ev ile ahırlık ise kullanılamaz hale geldi."
Samat Köyü Yaylası’nda bulunan Rıza C.’ye ait evde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. İlçemize 22 kilometre uzaklıkta bulunan Samat Köyü’nün mera yaylasında henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü yangın meydana geldi. Cuma günü gece saat 12.00 sıralarında meydana gelen yangında Rıza C.’ye ait olan ev, ahır ve samanlık yanarak kül oldu. Ev sahibinin olay yerine intikali sonucu ahırda bulunan hayvanlar yangından kurtarılırken ev ile ahırlık ise kullanılamaz hale geldi. Yangına Gerede İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ve Orman İşletmesi arazözleri müdahale ederek söndürdü. Olayda can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
"Ev sahibinin olay yerine intikali sonucu ahırda bulunan hayvanlar yangından kurtarılırken ev ile ahırlık ise kullanılamaz hale geldi."

Samat Köyü Yaylası’nda bulunan Rıza C.’ye ait evde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. İlçemize 22 kilometre uzaklıkta bulunan Samat Köyü’nün mera yaylasında henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü yangın meydana geldi.

Cuma günü gece saat 12.00 sıralarında meydana gelen yangında Rıza C.’ye ait olan ev, ahır ve samanlık yanarak kül oldu. Ev sahibinin olay yerine intikali sonucu ahırda bulunan hayvanlar yangından kurtarılırken ev ile ahırlık ise kullanılamaz hale geldi.

Yangına Gerede İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ve Orman İşletmesi arazözleri müdahale ederek söndürdü. Olayda can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.