Bilgiler verildi, kurslar hazır..

EĞİTİM 26.06.2018 - 08:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2188+ kez okundu.
 

Bilgiler verildi, kurslar hazır..

"Nuran Zembilci’nin verdiği eğitim seminerine kadrolu, sözleşmeli ve fahri Kur’an kursu öğreticilerinin tümü katıldı."
Gerede Müftülüğü Hizmet Binası Konferans Salonunda yaz Kur’an kurslarında uygulanacak usul ve esaslar ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. 2017-2018 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle sevinen öğrenciler için yeni bir heyecan başlıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Gerede merkez ve köylerinde yaşayan ve örgün eğitime devam eden çocuklara yaz Kur’an kurslarında verilecek dini bilgiler ve Kur’an öğretimi hazırlıkları başladı. Bayan kuran kursu öğreticilerini bilgilendirme amacıyla Müftülük Hizmet Binası Konferans Salonunda yaz Kur’an kurslarında uygulanacak usul ve esaslar ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Seminerde geleceğimizi teslim edeceğimiz çocukların ileriki yaşlarının şekillenmesine temel teşkil edecek dini bilgi ve hassasiyetlerinin artırılması ve manevi duygularının yeterli bir şekilde beslenmesi için takip edilecek metot, yöntem ve teknikler hakkında bilgi verildi. Nuran Zembilci’nin verdiği eğitim seminerine kadrolu, sözleşmeli ve fahri Kur’an kursu öğreticilerinin tümü katıldı.
"Nuran Zembilci’nin verdiği eğitim seminerine kadrolu, sözleşmeli ve fahri Kur’an kursu öğreticilerinin tümü katıldı."

Gerede Müftülüğü Hizmet Binası Konferans Salonunda yaz Kur’an kurslarında uygulanacak usul ve esaslar ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

2017-2018 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle sevinen öğrenciler için yeni bir heyecan başlıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Gerede merkez ve köylerinde yaşayan ve örgün eğitime devam eden çocuklara yaz Kur’an kurslarında verilecek dini bilgiler ve Kur’an öğretimi hazırlıkları başladı.

Bayan kuran kursu öğreticilerini bilgilendirme amacıyla Müftülük Hizmet Binası Konferans Salonunda yaz Kur’an kurslarında uygulanacak usul ve esaslar ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Seminerde geleceğimizi teslim edeceğimiz çocukların ileriki yaşlarının şekillenmesine temel teşkil edecek dini bilgi ve hassasiyetlerinin artırılması ve manevi duygularının yeterli bir şekilde beslenmesi için takip edilecek metot, yöntem ve teknikler hakkında bilgi verildi.

Nuran Zembilci’nin verdiği eğitim seminerine kadrolu, sözleşmeli ve fahri Kur’an kursu öğreticilerinin tümü katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.