İki seneye kalmadan!..

EĞİTİM 07.06.2018 - 19:09, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2201+ kez okundu.
 

İki seneye kalmadan!..

"HAFIZİHO kapsamında Ebrar Sude Bölükbaş isimli öğrenci, 17 ay gibi kısa bir sürede hem ortaokul derslerini hem de hafızlık eğitimini tamamlayarak örgün eğitimi ile birlikte hıfzını tamamladı."
İlçemizde, Akademik Başarıyı Destekleme ve Hafız Yetiştirme Projesi (HAFIZİHO) kapsamında 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde başlatılan program ilk semeresini verdi. Bu programın ilk hafızı olan 17 ay gibi kısa bir sürede hıfzını tamamlayan Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu (HAFIZİHO) öğrencisi Ebrar Sude Bölükbaş, sevenlerinin de gurur kaynağı oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen, HAFIZİHO kapsamında Ebrar Sude Bölükbaş isimli öğrenci, 17 ay gibi kısa bir sürede hem ortaokul derslerini hem de hafızlık eğitimini tamamlayarak örgün eğitimi ile birlikte hıfzını tamamladı. Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen, akademik başarıyı destekleme ve hafız yetiştirme projesi (HAFIZİHO) kapsamında Ebrar Sude Bölükbaş hıfzını tamamlamayı başardı. 2016-17 eğitim öğretim döneminde eğitime başlayan Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ebrar Sude Bölükbaş, 17 ay gibi kısa bir sürede hem ortaokul derslerini hem de hafızlık eğitimini tamamlayarak örgün eğitimi ile birlikte hıfzını tamamladı. Önceki gün Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin’in katılımıyla hafızlığını tamamlayan 1 öğrenci için program düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program öğrencilerin okudukları şiirlerle, kısa slayt gösterisi ve hıfzını tamamlayan öğrenciye hocası Merve Sena Demirer’in taç takmasıyla devam etti. Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ve İlçe Mili Eğitim Müdürü Erkan Çetin hafızlık eğitimleri sürecinde öğrencilerden emeklerini esirgemeyen başta hocaları ve ailelerine teşekkür etmeleri ile program son buldu.
"HAFIZİHO kapsamında Ebrar Sude Bölükbaş isimli öğrenci, 17 ay gibi kısa bir sürede hem ortaokul derslerini hem de hafızlık eğitimini tamamlayarak örgün eğitimi ile birlikte hıfzını tamamladı."

İlçemizde, Akademik Başarıyı Destekleme ve Hafız Yetiştirme Projesi (HAFIZİHO) kapsamında 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde başlatılan program ilk semeresini verdi.

Bu programın ilk hafızı olan 17 ay gibi kısa bir sürede hıfzını tamamlayan Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu (HAFIZİHO) öğrencisi Ebrar Sude Bölükbaş, sevenlerinin de gurur kaynağı oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen, HAFIZİHO kapsamında Ebrar Sude Bölükbaş isimli öğrenci, 17 ay gibi kısa bir sürede hem ortaokul derslerini hem de hafızlık eğitimini tamamlayarak örgün eğitimi ile birlikte hıfzını tamamladı.

Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen, akademik başarıyı destekleme ve hafız yetiştirme projesi (HAFIZİHO) kapsamında Ebrar Sude Bölükbaş hıfzını tamamlamayı başardı.

2016-17 eğitim öğretim döneminde eğitime başlayan Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ebrar Sude Bölükbaş, 17 ay gibi kısa bir sürede hem ortaokul derslerini hem de hafızlık eğitimini tamamlayarak örgün eğitimi ile birlikte hıfzını tamamladı.

Önceki gün Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin’in katılımıyla hafızlığını tamamlayan 1 öğrenci için program düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program öğrencilerin okudukları şiirlerle, kısa slayt gösterisi ve hıfzını tamamlayan öğrenciye hocası Merve Sena Demirer’in taç takmasıyla devam etti.

Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ve İlçe Mili Eğitim Müdürü Erkan Çetin hafızlık eğitimleri sürecinde öğrencilerden emeklerini esirgemeyen başta hocaları ve ailelerine teşekkür etmeleri ile program son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.