Gerede'de 129 gence..

YAŞAM 11.06.2019 - 13:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2397+ kez okundu.
 

Gerede'de 129 gence..

" Geredeli hayırseverlerin verdiği emanetler hafızlık eğitimine devam eden öğrencilere verildi."
Gerede Müftülüğü rehberliğinde TDV Gerede Şubesi’nin katkılarıyla “Veren el ile alan eli buluşturuyoruz” projesi kapsamında Geredeli hayırseverlerin verdiği emanetler hafızlık eğitimine devam eden öğrencilere verildi. Gerede Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen merasim ile toplam 129 öğrenciye emanetleri takdim edildi. Programda konuşma yapan Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu; Kur’an ezberlemenin, okumanın, yaşamanın, ona tutunmanın önemini ayet ve hadislerle anlattı. Müftü Şenoğlu; “Biz bu öğrencileri özendirmek, motive etmek, sevindirmek için küçük de olsa böyle bir iyiliğe vesile olmak istedik. Hamdolsun Gerede ilçemizde yaygın din eğitimi, hafızlık eğitimi çok iyi seviyede, daha iyi olması için çok daha yoğun çalışacağız” diye konuştu. Programda yapılan konuşmalar sonrasında ise hafızlara hediyeleri verildi.
" Geredeli hayırseverlerin verdiği emanetler hafızlık eğitimine devam eden öğrencilere verildi."

Gerede Müftülüğü rehberliğinde TDV Gerede Şubesi’nin katkılarıyla “Veren el ile alan eli buluşturuyoruz” projesi kapsamında Geredeli hayırseverlerin verdiği emanetler hafızlık eğitimine devam eden öğrencilere verildi.

Gerede Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen merasim ile toplam 129 öğrenciye emanetleri takdim edildi. Programda konuşma yapan Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu; Kur’an ezberlemenin, okumanın, yaşamanın, ona tutunmanın önemini ayet ve hadislerle anlattı.

Müftü Şenoğlu; “Biz bu öğrencileri özendirmek, motive etmek, sevindirmek için küçük de olsa böyle bir iyiliğe vesile olmak istedik. Hamdolsun Gerede ilçemizde yaygın din eğitimi, hafızlık eğitimi çok iyi seviyede, daha iyi olması için çok daha yoğun çalışacağız” diye konuştu.

Programda yapılan konuşmalar sonrasında ise hafızlara hediyeleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.