Başmüfettiş Gerede'de!..

EĞİTİM 16.10.2018 - 08:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2678+ kez okundu.
 

Başmüfettiş Gerede'de!..

"Gerede İlçe Müftülüğü hizmet binası toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ile imam hatip ve müezzin kayyımlar katıldı."
Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Nurullah Fidan ilçemize gelerek imamlar ile bir toplantı gerçekleştirdi. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından mutat olarak yaptırılan genel denetleme ve rehberlik çerçevesinde, Gerede İlçe Müftülüğü’nde bulunan Başkanlık Başmüfettişi Nurullah Fidan ilçede bulunan din görevlileri ile toplantı yaptı. Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Nurullah Fidan'ın bulunduğu ve Gerede İlçe Müftülüğü hizmet binası toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ile imam hatip ve müezzin kayyımlar katıldı. Toplantıda konuşan Başmüfettiş Nurullah Fidan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve Rehberlik ve Teftiş Başkanı Hasan Ali Yıldız’ın selamı ile başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Daha iyi bir din hizmetinin nasıl verilebileceği noktasında yoğunlaşıyoruz, Dünya’nın dört bir tarafından memleketimiz ve milletimizin başına açılmak istenilen badirelere karşı çok çalışmamız ve çok dua etmemiz gerekli” ifadelerine yer verdi. Yaklaşık bir saat süren sohbet hasbihal ve rehberlik mahiyetinde toplantının sonunda Fidan’a İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu teşekkür etti.
"Gerede İlçe Müftülüğü hizmet binası toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ile imam hatip ve müezzin kayyımlar katıldı."

Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Nurullah Fidan ilçemize gelerek imamlar ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından mutat olarak yaptırılan genel denetleme ve rehberlik çerçevesinde, Gerede İlçe Müftülüğü’nde bulunan Başkanlık Başmüfettişi Nurullah Fidan ilçede bulunan din görevlileri ile toplantı yaptı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Nurullah Fidan'ın bulunduğu ve Gerede İlçe Müftülüğü hizmet binası toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ile imam hatip ve müezzin kayyımlar katıldı.

Toplantıda konuşan Başmüfettiş Nurullah Fidan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve Rehberlik ve Teftiş Başkanı Hasan Ali Yıldız’ın selamı ile başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Daha iyi bir din hizmetinin nasıl verilebileceği noktasında yoğunlaşıyoruz, Dünya’nın dört bir tarafından memleketimiz ve milletimizin başına açılmak istenilen badirelere karşı çok çalışmamız ve çok dua etmemiz gerekli” ifadelerine yer verdi.

Yaklaşık bir saat süren sohbet hasbihal ve rehberlik mahiyetinde toplantının sonunda Fidan’a İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.