Tarihle buluştular..

EĞİTİM 09.10.2018 - 15:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1345+ kez okundu.
 

Tarihle buluştular..

"Ziyarete ev sahipliği yapan cami görevlileri her yıl kutlanan Camiler ve Din görevlileri Haftası hakkında öğrencilere bilgi verdiler."
Gerede ilçemizde öğrenim gören üniversiteli gençlere Gerede’de bulunan tarihi camiler gezdirilerek tanıtımı yapıldı. Üniversiteli öğrenciler hafta boyunca yaptıkları ziyaretlerde Yıldırım Bayezid, Seviller Camii (Aşağı Tekke) ve Esentepe Ramazan Dede Camii’ni ziyaret ettiler. Ziyarete ev sahipliği yapan cami görevlileri her yıl kutlanan Camiler ve Din görevlileri Haftası hakkında öğrencilere bilgi verdiler. Din görevlileri, Camiler ve Din görevlileri Haftası’nı kutlayan gençler gördükleri için teşekkür ettiler.
"Ziyarete ev sahipliği yapan cami görevlileri her yıl kutlanan Camiler ve Din görevlileri Haftası hakkında öğrencilere bilgi verdiler."

Gerede ilçemizde öğrenim gören üniversiteli gençlere Gerede’de bulunan tarihi camiler gezdirilerek tanıtımı yapıldı.

Üniversiteli öğrenciler hafta boyunca yaptıkları ziyaretlerde Yıldırım Bayezid, Seviller Camii (Aşağı Tekke) ve Esentepe Ramazan Dede Camii’ni ziyaret ettiler.

Ziyarete ev sahipliği yapan cami görevlileri her yıl kutlanan Camiler ve Din görevlileri Haftası hakkında öğrencilere bilgi verdiler.

Din görevlileri, Camiler ve Din görevlileri Haftası’nı kutlayan gençler gördükleri için teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.