64 öğrenci kazandı

GÜNDEM 05.06.2017 - 16:17, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2360+ kez okundu.
 

64 öğrenci kazandı

Oluşturulan komisyon tarafından yapılan ve 83 öğrencinin katıldığı sınavda 64 öğrenci başarı elde ederek (HAFIZİHO) da okuma hakkı kazandı.
Akademik Başarıyı Destekleme ve Hafız Yetiştirme Projesi (HAFIZİHO) kapsamında başlayan mülakat sınavı 83 öğrencinin katılımı ile yapıldı. Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gerede İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen, Akademik Başarıyı Destekleme ve Hafız Yetiştirme Projesi (HAFIZİHO) kapsamında başlayan mülakat sınavı Gerede Müftülüğü Toplantı Salonunda 83 öğrencinin katılımı ile gerçekleşti.  2017-2018 eğitim öğretim döneminde HAFIZİHO’da okuyacak öğrenciler komisyon tarafından belirlenerek isim listeleri yayınlandı. Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 50. yıl ilkokulu sınıf öğretmeni Yusuf Beyhan, Cumhuriyet İlkokulu öğretmeni Dilber Kılıçarslan ile Bolu Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında yönetici olarak çalışan Fatih Bice ve Zekiye Yılmaz’ın üyelikleriyle oluşan komisyon tarafından yapılan ve 83 öğrencinin katıldığı sınavda 64 öğrenci başarı elde ederek (HAFIZİHO) da okuma hakkı kazandı. Gerede Müftülüğü yaptığı açıklamada başarılı olan öğrenci ve velilere hayırlı olmasını dileyerek, yapılacak olan veli toplantısı ile bilgilendirmelerin yapılacağını belirtti  
Oluşturulan komisyon tarafından yapılan ve 83 öğrencinin katıldığı sınavda 64 öğrenci başarı elde ederek (HAFIZİHO) da okuma hakkı kazandı.

Akademik Başarıyı Destekleme ve Hafız Yetiştirme Projesi (HAFIZİHO) kapsamında başlayan mülakat sınavı 83 öğrencinin katılımı ile yapıldı.

Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gerede İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen, Akademik Başarıyı Destekleme ve Hafız Yetiştirme Projesi (HAFIZİHO) kapsamında başlayan mülakat sınavı Gerede Müftülüğü Toplantı Salonunda 83 öğrencinin katılımı ile gerçekleşti. 

2017-2018 eğitim öğretim döneminde HAFIZİHO’da okuyacak öğrenciler komisyon tarafından belirlenerek isim listeleri yayınlandı.

Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 50. yıl ilkokulu sınıf öğretmeni Yusuf Beyhan, Cumhuriyet İlkokulu öğretmeni Dilber Kılıçarslan ile Bolu Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında yönetici olarak çalışan Fatih Bice ve Zekiye Yılmaz’ın üyelikleriyle oluşan komisyon tarafından yapılan ve 83 öğrencinin katıldığı sınavda 64 öğrenci başarı elde ederek (HAFIZİHO) da okuma hakkı kazandı.

Gerede Müftülüğü yaptığı açıklamada başarılı olan öğrenci ve velilere hayırlı olmasını dileyerek, yapılacak olan veli toplantısı ile bilgilendirmelerin yapılacağını belirtti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.