Ne mutlu kelamı öğrenenlere!..

GÜNDEM 05.06.2017 - 09:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2211+ kez okundu.
 

Ne mutlu kelamı öğrenenlere!..

Hocazade Kemaleddin Efendi Kuran kursu öğrencileri düzenledikleri yıl sonu etkinliğinde izleyenleri deyimin tam anlamı ile mest etti.
Gerede Hocazade Kemaleddin Efendi 4-6 yaş grubu Kur’an kursu görkemli bir yıl sonu programı düzenledi. Gerede İlçe Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Hocazade Kemaleddin Efendi 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencileri, yönetici ve öğreticilerin rehberliğinde İlçe Müftülüğü Hizmet Binası Toplantı Salonunda yılsonu programı düzenlendi. Program İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’nun açılış konuşmasında; “Bir anne babanın çocuğuna bırakacağı en kıymetli miras güzel ahlaktır. En önemli görevimiz çocuklarımızı iyi eğitmek, küçük yaşlardan itibaren dini duyguları, insani, ahlaki, milli ve manevi değerlerimizi en doğru metotlarla öğretmektir. Bu manada hepimizin çok derin sorumlulukları var. Çocuğumuzun biyolojik, bedensel ihtiyaçlarını karşılarken ruhunu da beslemeliyiz” sözlerine yer verdi. Gerede İlçe Müftüsü Şenoğlu; “Yıl boyu eğitim alan öğrencileri ve siz velileri tebrik ediyorum. Onları yetiştiren, büyük fedakârlık gösteren yönetici ve öğreticilerimizi kutluyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Daha sonra hoş geldiniz şiiri, Kur’an-ı Kerim tilaveti, slayt gösterisi, ilahi, hadis, dua, sureler, mehter ve semazen gösterisinden sonra öğrencilere verilen teşekkür belgeleri ve hediyelerle program sona erdi. Program öğrenci velilerinin ve katılımcıların beğenisini topladı.  
Hocazade Kemaleddin Efendi Kuran kursu öğrencileri düzenledikleri yıl sonu etkinliğinde izleyenleri deyimin tam anlamı ile mest etti.

Gerede Hocazade Kemaleddin Efendi 4-6 yaş grubu Kur’an kursu görkemli bir yıl sonu programı düzenledi.

Gerede İlçe Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Hocazade Kemaleddin Efendi 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencileri, yönetici ve öğreticilerin rehberliğinde İlçe Müftülüğü Hizmet Binası Toplantı Salonunda yılsonu programı düzenlendi.

Program İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’nun açılış konuşmasında; “Bir anne babanın çocuğuna bırakacağı en kıymetli miras güzel ahlaktır. En önemli görevimiz çocuklarımızı iyi eğitmek, küçük yaşlardan itibaren dini duyguları, insani, ahlaki, milli ve manevi değerlerimizi en doğru metotlarla öğretmektir. Bu manada hepimizin çok derin sorumlulukları var. Çocuğumuzun biyolojik, bedensel ihtiyaçlarını karşılarken ruhunu da beslemeliyiz” sözlerine yer verdi.

Gerede İlçe Müftüsü Şenoğlu; “Yıl boyu eğitim alan öğrencileri ve siz velileri tebrik ediyorum. Onları yetiştiren, büyük fedakârlık gösteren yönetici ve öğreticilerimizi kutluyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Daha sonra hoş geldiniz şiiri, Kur’an-ı Kerim tilaveti, slayt gösterisi, ilahi, hadis, dua, sureler, mehter ve semazen gösterisinden sonra öğrencilere verilen teşekkür belgeleri ve hediyelerle program sona erdi.

Program öğrenci velilerinin ve katılımcıların beğenisini topladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.