Gerede Emniyet Müdürü açığa alındı!

GÜNDEM 27.04.2017 - 13:49, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2463+ kez okundu.
 

Gerede Emniyet Müdürü açığa alındı!

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açığa alınanlar arasında Gerede İlçe Emniyet Amiri Cengiz Ginay da yer aldı.
Emniyet Genel Müdürlüğü, FETÖ ile mücadele kapsamında içlerinde Gerede Emniyet Müdürü'nün de olduğu 9 bin 103 polisi açığa aldı. Açığa alınan polislerin isim listesi de belli oldu. Aralarında Gerede İlçe Emniyet Amiri Cengiz Ginay’ın da yer aldığı listede FETÖ ile bağlantılı olduğu şüphesiyle açığa alınan polislerden 115'inin emniyet müdürü olması ise dikkat çekti. Fetullahçı Terör Örgütü’nün emniyet teşkilatındaki mahrem yapılanmasına yönelik Ankara merkezli 81 ilde 8 bin 500 polisin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenlendi. Soruşturma kapsamında FETÖ’nün Emniyet Teşkilatı içerisindeki mahrem yapılanması içinde bulunduğu belirtilen 4 bin 900 kişinin tespit edildiği ve tümü için arama ve gözaltı kararı verildiği bildirildi. Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 72 ilde 1009 mahrem imamın gözaltına alındığını açıkladı. 15 Temmuz sonrası aynı anda başlatılan en büyük operasyon olduğu belirtiliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açığa alınanlar arasında Mudurnu İlçe Emniyet Amiri Halil Köse ve Gerede İlçe Emniyet Amiri Cengiz Ginay’ında olduğu görüldü. Ayrıca açığa alınan Yalçın Kandemir’in Çevik Şube’de Komiser Yardımcısı olduğu, Veli Biçer’in de TEM Şubede komiser yardımcısı olarak görev yaptığı belirtiliyor. Aralarında Gerede İlçe Emniyet Amiri Cengiz Ginay’ın da yer aldığı listede FETÖ ile bağlantılı olduğu şüphesiyle açığa alınan polislerden 115'inin emniyet müdürü olması dikkat çekti. 60 emniyet amirinin yeraldığı liste ağırlıklı olarak polis memurlarından oluşuyor. Hakan Aydın’ın özel haberine göre; Emniyet Genel Müdürlüğü’nün talimatıyla Bolu’da da 19 isim açığa alındı. Açığa alınanlardan 6 ismin komiser yardımcısı olduğu görülürken, 13’ünün polis memuru olduğu anlaşılıyor. İŞTE O 19 İSİM; Köse Halil Çimen (Komiser Yardımcısı), Seyfullaf Kılıçoğlu(Komiser Yardımcısı), Cengiz Ginay(Komiser Yardımcısı), Yalçın Kandemir(Komiser Yardımcısı), Veli Biçer (Komiser Yardımcısı), Erdal Aydın(Komiser Yardımcısı) Kazım Yanarada(Polis Memuru), Resül İçköprü(Polis Memuru), Talat Usta(Polis Memuru), İsmail Örs(Polis Memuru), Özlem Örs(Polis Memuru), Fatih Doğan(Polis Memuru), İlhami Güneş(Polis Memuru), Muhlis Çimen(Polis Memuru), Şenol Akkan(Polis Memuru), Müslüm Özdemir(Polis Memuru), Mesud Kuru(Polis Memuru), Fırat Ediz(Polis Memuru) ve Fatih Karaahmetoğlu(Polis Memuru) İKİ İSİM DİKKAT ÇEKİCİ Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açığa alınan özellikle iki isim ise dikkat çekici. Bu isimler ise Komiser Yardımcıları Seyfullah Kılıçoğlu ve Erdal Aydın. Bu iki isimde 15 Temmuz Darbe teşebbüsü sonrası başlatılan FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik soruşturmaların KOM ve TEM’deki sorumlularındandı. İLÇE EMNİYET AMİRLERİ DE GİTTİ Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açığa alınanlar arasında Mudurnu İlçe Emniyet Amiri Halil Köse ve Gerede İlçe Emniyet Amiri Cengiz Ginay’ında olduğu görüldü. Ayrıca açığa alınan Yalçın Kandemir’in Çevik Şube’de Komiser Yardımcısı olduğu, Veli Biçer’in de TEM Şubede komiser yardımcısı olarak görev yaptığı belirtiliyor  
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açığa alınanlar arasında Gerede İlçe Emniyet Amiri Cengiz Ginay da yer aldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, FETÖ ile mücadele kapsamında içlerinde Gerede Emniyet Müdürü'nün de olduğu 9 bin 103 polisi açığa aldı. Açığa alınan polislerin isim listesi de belli oldu.

Aralarında Gerede İlçe Emniyet Amiri Cengiz Ginay’ın da yer aldığı listede FETÖ ile bağlantılı olduğu şüphesiyle açığa alınan polislerden 115'inin emniyet müdürü olması ise dikkat çekti.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün emniyet teşkilatındaki mahrem yapılanmasına yönelik Ankara merkezli 81 ilde 8 bin 500 polisin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenlendi. Soruşturma kapsamında FETÖ’nün Emniyet Teşkilatı içerisindeki mahrem yapılanması içinde bulunduğu belirtilen 4 bin 900 kişinin tespit edildiği ve tümü için arama ve gözaltı kararı verildiği bildirildi.

Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 72 ilde 1009 mahrem imamın gözaltına alındığını açıkladı. 15 Temmuz sonrası aynı anda başlatılan en büyük operasyon olduğu belirtiliyor.


Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açığa alınanlar arasında Mudurnu İlçe Emniyet Amiri Halil Köse ve Gerede İlçe Emniyet Amiri Cengiz Ginay’ında olduğu görüldü. Ayrıca açığa alınan Yalçın Kandemir’in Çevik Şube’de Komiser Yardımcısı olduğu, Veli Biçer’in de TEM Şubede komiser yardımcısı olarak görev yaptığı belirtiliyor.

Aralarında Gerede İlçe Emniyet Amiri Cengiz Ginay’ın da yer aldığı listede FETÖ ile bağlantılı olduğu şüphesiyle açığa alınan polislerden 115'inin emniyet müdürü olması dikkat çekti. 60 emniyet amirinin yeraldığı liste ağırlıklı olarak polis memurlarından oluşuyor.

Hakan Aydın’ın özel haberine göre; Emniyet Genel Müdürlüğü’nün talimatıyla Bolu’da da 19 isim açığa alındı. Açığa alınanlardan 6 ismin komiser yardımcısı olduğu görülürken, 13’ünün polis memuru olduğu anlaşılıyor.

İŞTE O 19 İSİM;

Köse Halil Çimen (Komiser Yardımcısı), Seyfullaf Kılıçoğlu(Komiser Yardımcısı), Cengiz Ginay(Komiser Yardımcısı), Yalçın Kandemir(Komiser Yardımcısı), Veli Biçer (Komiser Yardımcısı), Erdal Aydın(Komiser Yardımcısı)

Kazım Yanarada(Polis Memuru), Resül İçköprü(Polis Memuru), Talat Usta(Polis Memuru), İsmail Örs(Polis Memuru), Özlem Örs(Polis Memuru), Fatih Doğan(Polis Memuru), İlhami Güneş(Polis Memuru), Muhlis Çimen(Polis Memuru), Şenol Akkan(Polis Memuru), Müslüm Özdemir(Polis Memuru), Mesud Kuru(Polis Memuru), Fırat Ediz(Polis Memuru) ve Fatih Karaahmetoğlu(Polis Memuru)

İKİ İSİM DİKKAT ÇEKİCİ
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açığa alınan özellikle iki isim ise dikkat çekici. Bu isimler ise Komiser Yardımcıları Seyfullah Kılıçoğlu ve Erdal Aydın. Bu iki isimde 15 Temmuz Darbe teşebbüsü sonrası başlatılan FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik soruşturmaların KOM ve TEM’deki sorumlularındandı.

İLÇE EMNİYET AMİRLERİ DE GİTTİ
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açığa alınanlar arasında Mudurnu İlçe Emniyet Amiri Halil Köse ve Gerede İlçe Emniyet Amiri Cengiz Ginay’ında olduğu görüldü.
Ayrıca açığa alınan Yalçın Kandemir’in Çevik Şube’de Komiser Yardımcısı olduğu, Veli Biçer’in de TEM Şubede komiser yardımcısı olarak görev yaptığı belirtiliyor

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.