Gerede, meskenleri oldu!

YAŞAM 30.03.2017 - 10:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2621+ kez okundu.
 

Gerede, meskenleri oldu!

Son haftalarda ardı ardına yaşanan hırsızlık olayları, vatandaşı tedirgin ederken, pek çok kişinin de, deyim yerindeyse; “acaba bu gece kimin evi soyulacak” düşüncesiyle, endişeli halde yaşam sürmelerine neden oluyor.
Gerede’de son aylarda üst üste yaşanan hırsızlık olayları, ilçe halkı üzerinde tedirginliğe sebep olurken, yakalanamayan kişi ya da kişilerinse profesyonel şebeke olabilecekleri düşüncesini akıllara getiriyor. Gerede halkı, emniyet güçlerinin yetersiz kaldığını sorgularken; soygunların bir an önce son bulmasını istiyor.  Sakinliğiyle bilinmesine rağmen son dönemlerde meydana gelen kimi talihsiz olaylara; hırsızlık olayları da çoğalarak eklenenince “Güzel Geredemizde neler oluyor?” sorusu akıllara düşer oldu. Son haftalarda ardı ardına yaşanan hırsızlık olayları, vatandaşı tedirgin ederken, pek çok kişinin de; “acaba bu gece kimin evi soyulacak” düşüncesiyle, endişeli halde yaşam sürmelerine neden oluyor. Üstüste yaşanan hırsızlık olaylarına tepki gösteren vatandaşlar, mobese (şehir içi) güvenlik kameralarının yetersizliğinden ve hırsızların yakalanamamasından şikâyetçi. İlçedeki evleri deyim yerindeyse sektirmeden soyan hırsızların yakalanamayışı da “emniyet güçleri yetersiz mi kalıyor” iddialarını dile düşürüyor. Son haftalarda gece saatlerinde ev ve oto hırsızlığı yaparak iz bırakmayan soyguncular, birçok vatandaş ve esnafı da mağdur ediyor. Son aylarda ilçemiz Gerede’de 20’ye yakın ev soyulurken, 5 civarında ise araç çalındığı öne sürüldü. Evleri soyulanlardan Olcay Çimen isimli vatandaş verdiği bilgilerdeki iddialarında; "Son aylarda Gerede’de 20’ye yakın eve girilirken, beş civarında da araç çalındı. Aynı anda hem ev soygunu yapılıp hem de araç çalınabiliyor. Yaşanan hırsızlık olaylarından sonra tedirgin olmaya başladık. Polislerin sürekli devriye gezdiği söyleniyor ama sanırım bu yeterli olmuyor," sözlerine yer verdi.
Son haftalarda ardı ardına yaşanan hırsızlık olayları, vatandaşı tedirgin ederken, pek çok kişinin de, deyim yerindeyse; “acaba bu gece kimin evi soyulacak” düşüncesiyle, endişeli halde yaşam sürmelerine neden oluyor.

Gerede’de son aylarda üst üste yaşanan hırsızlık olayları, ilçe halkı üzerinde tedirginliğe sebep olurken, yakalanamayan kişi ya da kişilerinse profesyonel şebeke olabilecekleri düşüncesini akıllara getiriyor. Gerede halkı, emniyet güçlerinin yetersiz kaldığını sorgularken; soygunların bir an önce son bulmasını istiyor. 

Sakinliğiyle bilinmesine rağmen son dönemlerde meydana gelen kimi talihsiz olaylara; hırsızlık olayları da çoğalarak eklenenince “Güzel Geredemizde neler oluyor?” sorusu akıllara düşer oldu.

Son haftalarda ardı ardına yaşanan hırsızlık olayları, vatandaşı tedirgin ederken, pek çok kişinin de; “acaba bu gece kimin evi soyulacak” düşüncesiyle, endişeli halde yaşam sürmelerine neden oluyor.

Üstüste yaşanan hırsızlık olaylarına tepki gösteren vatandaşlar, mobese (şehir içi) güvenlik kameralarının yetersizliğinden ve hırsızların yakalanamamasından şikâyetçi.

İlçedeki evleri deyim yerindeyse sektirmeden soyan hırsızların yakalanamayışı da “emniyet güçleri yetersiz mi kalıyor” iddialarını dile düşürüyor. Son haftalarda gece saatlerinde ev ve oto hırsızlığı yaparak iz bırakmayan soyguncular, birçok vatandaş ve esnafı da mağdur ediyor.

Son aylarda ilçemiz Gerede’de 20’ye yakın ev soyulurken, 5 civarında ise araç çalındığı öne sürüldü. Evleri soyulanlardan Olcay Çimen isimli vatandaş verdiği bilgilerdeki iddialarında; "Son aylarda Gerede’de 20’ye yakın eve girilirken, beş civarında da araç çalındı. Aynı anda hem ev soygunu yapılıp hem de araç çalınabiliyor. Yaşanan hırsızlık olaylarından sonra tedirgin olmaya başladık. Polislerin sürekli devriye gezdiği söyleniyor ama sanırım bu yeterli olmuyor," sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.