Sağanak geliyor!

12.10.2016 - 09:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2096+ kez okundu.
 

Sağanak geliyor!

Aralarında ilçemizin de bulunduğu Bolu ve çevresi sağanak yağışın etkisi altına giriyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Haftanın son günlerinde Bolu ve çevresinin sağanak yağış etkisi altına gireceğini bildirdi. Sıcaklıksa yağışla birlikte 4 ilâ 8 derece arasında düşüş gösterecek. Aralarında ilçemizin de bulunduğu Bolu ve çevresi sağanak yağışın etkisi altına giriyor. Meteorolojiden elde edilen bilgiye göre Perşembe ve Cuma günleri sağanak yağışlı geçecek. Buna göre havanın şöyle olacağı tahmin ediliyor: 12 Ekim Çarşamba çok bulutlu en yüksek sıcaklık 25, en düşük 11 derece 13 Ekim Perşembe sağanak yağışlı en yüksek sıcaklık 20, en düşük 12 derece 14 Ekim Cuma sağanak yağışlı en yüksek sıcaklık 17, en düşük 8 derece 15 Ekim Cumartesi parçalı bulutlu en yüksek sıcaklık 18, en düşük 6 derece 16 Ekim Pazar çok bulutlu en yüksek sıcaklık 19, en düşük 4 derece
Aralarında ilçemizin de bulunduğu Bolu ve çevresi sağanak yağışın etkisi altına giriyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Haftanın son günlerinde Bolu ve çevresinin sağanak yağış etkisi altına gireceğini bildirdi. Sıcaklıksa yağışla birlikte 4 ilâ 8 derece arasında düşüş gösterecek.

Aralarında ilçemizin de bulunduğu Bolu ve çevresi sağanak yağışın etkisi altına giriyor. Meteorolojiden elde edilen bilgiye göre Perşembe ve Cuma günleri sağanak yağışlı geçecek.

Buna göre havanın şöyle olacağı tahmin ediliyor:

12 Ekim Çarşamba çok bulutlu en yüksek sıcaklık 25, en düşük 11 derece
13 Ekim Perşembe sağanak yağışlı en yüksek sıcaklık 20, en düşük 12 derece
14 Ekim Cuma sağanak yağışlı en yüksek sıcaklık 17, en düşük 8 derece
15 Ekim Cumartesi parçalı bulutlu en yüksek sıcaklık 18, en düşük 6 derece
16 Ekim Pazar çok bulutlu en yüksek sıcaklık 19, en düşük 4 derece

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.