Güler bir kez daha güldü!..

GÜNDEM 10.01.2018 - 14:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2013+ kez okundu.
 

Güler bir kez daha güldü!..

"​Gerede'nin köklü esnafları arasında gösterilen Abdullah Güler, oda üyelerinin çoğunun oyunu almayı başararak; dördüncü döneminde de yeniden başkan seçildi."
Son dönemde yaptığı başarılı çıkışları yanında ilçeye kazanımlar adına verdiği samimi gayretleri ile kamuouyunun takdirini kazanan Abdullah Güler, tazelediği güven ile bir kez daha başkanlığa seçilmeyi başardı. Gerede Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulu’nda bir kez daha başkan seçilen Abdullah Güler, gördüğü destek karşısında tarifi zor duygular yaşadığına işaret etti. Gerede Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Gerede Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ESO) Genel Kurulu’na, Gerede esnafı yoğun katılım sağladı. Önceki gün yapılan kongrede, açılış konuşmaları ile başlayan program; faaliyet raporları üyelere sunulurken, seçim programına geçildi. Kongrede bir kez daha başkan seçilen Abdullah Güler, katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnafların yeniden sesi olmak için hizmete talip olduğunu dile getirdi. Gerede'nin köklü esnaflarından, mevcut başkan Abdullah Güler, tek aday olarak girdiği seçimde kayıtlı olan üyelerin çoğunun oyunu almayı başararak; dördüncü döneminde de yeniden başkan seçildi.
"​Gerede'nin köklü esnafları arasında gösterilen Abdullah Güler, oda üyelerinin çoğunun oyunu almayı başararak; dördüncü döneminde de yeniden başkan seçildi."

Son dönemde yaptığı başarılı çıkışları yanında ilçeye kazanımlar adına verdiği samimi gayretleri ile kamuouyunun takdirini kazanan Abdullah Güler, tazelediği güven ile bir kez daha başkanlığa seçilmeyi başardı.

Gerede Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulu’nda bir kez daha başkan seçilen Abdullah Güler, gördüğü destek karşısında tarifi zor duygular yaşadığına işaret etti.

Gerede Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Gerede Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ESO) Genel Kurulu’na, Gerede esnafı yoğun katılım sağladı.

Önceki gün yapılan kongrede, açılış konuşmaları ile başlayan program; faaliyet raporları üyelere sunulurken, seçim programına geçildi.

Kongrede bir kez daha başkan seçilen Abdullah Güler, katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnafların yeniden sesi olmak için hizmete talip olduğunu dile getirdi.

Gerede'nin köklü esnaflarından, mevcut başkan Abdullah Güler, tek aday olarak girdiği seçimde kayıtlı olan üyelerin çoğunun oyunu almayı başararak; dördüncü döneminde de yeniden başkan seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.