Yeni başkan belli oldu!..

GÜNDEM 29.03.2018 - 15:05, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1982+ kez okundu.
 

Yeni başkan belli oldu!..

"Yeni yönetim kurulu üyeleri kendi aralarında gerçekleştirdikleri seçim ile kurumun yeni başkanını seçti."
Gerede Tarım Kredi Kooperatifi seçimlerinin yeni yönetim kurulu üyeleri kendi aralarında gerçekleştirdikleri seçim ile kurumun yeni başkanını seçti. Gerede Tarım Kredi Kooperatifi geçtiğimiz günlerde yaptığı seçim ile yeni yönetim kurulu listesini belirledi. Çiftçilerin yoğun katılım sağlayarak belirlediği seçim sonucunda yönetim kurulu listesine girmeye hak kazanan Ramazan Göktaş, Yusuf Pazarlı, Muhsin Yılmaz, Saim Tuğlum ve Ömer Güldemir kendi aralarında yaptıkları seçim ile Ramazan Göktaş’ı kurumun yeni başkanı olarak atadı. Kurumun yeni denetim kurulu listesinde Baki Düzkaya ve Ramazan Keskin yer alırken, üst birlik temsilciliğinde ise Ramazan Göktaş, Habibullah Aydaş ve Yusuf Pazarlı yer aldı. Seçimlerde aday olmayarak birliktelik mesajı veren eski başkan Abdullah Güler ise yaptığı konuşmasında; 2006 yılından bu yana görevimizi layıkıyla yürüttük, Kooperatifimizi görev sürem boyunca üst noktalara getirerek yeni arkadaşlarımıza teslim ettik. 260 olan aktif üye sayısı ile yıllık 2,5 milyon ciro yapan bir kurum haline getirerek çiftçilerimizin dışa bağımlılığını azalttık. Çiftçilerimiz bu sayede kurumumuzdan mazotundan, gübresine, kömüründen, ziraat aletlerine kadar birçok gıda ve zirai ürünü alabilme imkanı buldu. Yeni seçilen Başkan ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.  
"Yeni yönetim kurulu üyeleri kendi aralarında gerçekleştirdikleri seçim ile kurumun yeni başkanını seçti."

Gerede Tarım Kredi Kooperatifi seçimlerinin yeni yönetim kurulu üyeleri kendi aralarında gerçekleştirdikleri seçim ile kurumun yeni başkanını seçti.

Gerede Tarım Kredi Kooperatifi geçtiğimiz günlerde yaptığı seçim ile yeni yönetim kurulu listesini belirledi. Çiftçilerin yoğun katılım sağlayarak belirlediği seçim sonucunda yönetim kurulu listesine girmeye hak kazanan Ramazan Göktaş, Yusuf Pazarlı, Muhsin Yılmaz, Saim Tuğlum ve Ömer Güldemir kendi aralarında yaptıkları seçim ile Ramazan Göktaş’ı kurumun yeni başkanı olarak atadı.

Kurumun yeni denetim kurulu listesinde Baki Düzkaya ve Ramazan Keskin yer alırken, üst birlik temsilciliğinde ise Ramazan Göktaş, Habibullah Aydaş ve Yusuf Pazarlı yer aldı.

Seçimlerde aday olmayarak birliktelik mesajı veren eski başkan Abdullah Güler ise yaptığı konuşmasında; 2006 yılından bu yana görevimizi layıkıyla yürüttük, Kooperatifimizi görev sürem boyunca üst noktalara getirerek yeni arkadaşlarımıza teslim ettik. 260 olan aktif üye sayısı ile yıllık 2,5 milyon ciro yapan bir kurum haline getirerek çiftçilerimizin dışa bağımlılığını azalttık. Çiftçilerimiz bu sayede kurumumuzdan mazotundan, gübresine, kömüründen, ziraat aletlerine kadar birçok gıda ve zirai ürünü alabilme imkanı buldu. Yeni seçilen Başkan ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.