O alacaklar yapılandırıldı..

GÜNDEM 17.10.2016 - 08:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1269+ kez okundu.
 

O alacaklar yapılandırıldı..

Gerede Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Nuray Emengen Erdal, Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret ederek; kurum alacaklarının yapılandırılması hususunda bir takım bilgiler verdi.
Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Nuray Emengen Erdal, Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret ederek, alacakların yapılandırılması hakkında önemli bilgiler verdi. Gerede Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Nuray Emengen Erdal ve kurum şefi Ramazan Dal Gerede Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Abdullah Güler’i ziyaret ederek, Oda üyeleri ile alacakların yapılandırılması hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı. Gerede Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Nuray Emengen Erdal, 6736 Sayılı Kanun uyarınca kurum alacaklarının yapılandırılması hususunda bir takım bilgiler verdi. Gerede Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Erdal, yapılandırmanın 2016 yılı haziran ve önceki aylara ilişkin olduğunu dile getirdi. Erdal, verdiği bilgilerde; “19 Ağustos 2016 ve öncesinde tahakkuk ettiği halde ödenmemiş olan sigorta primi, emeklilik keseneği, işsizlik sigortası primi, sosyal güvenlik destek primi, ödenmesi imkanı ortadan kalkmamış isteğe bağlı sigorta primi ve topluluk sigortası primi, SGK tarafından takip edilen damga vergisi, özel işlem vergisi ve eğitime katkı payı, genel sağlık sigortası priminin kapsadığını ve bu alacaklara Yİ-ÜFE aylık değişim oranları esas alınarak hesaplanacak tutarın belirtilen sürede ödenmesi halinde, bu alacaklara uygulanan gecikme cezası ve gecikme zammının tahsilinden vazgeçileceğini belirterek kapsamda borcunu yeniden yapılandıran esnaf, icra ve haciz işlemlerinden kurtulacak,  teşviklerden yararlanabilecek,” ifadelerine yer verdi. Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdullah Güler ise, ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti belirterek; “Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü ile yapılacak iş ve işlemlerde her zaman yardıma hazır olduğumuzun bilinmesini isteriz,” diye konuştu. Başkan Güler, yapılandırma müracaatları hakkında da oda mensuplarının bilgilendirileceğini ifade etti.
Gerede Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Nuray Emengen Erdal, Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret ederek; kurum alacaklarının yapılandırılması hususunda bir takım bilgiler verdi.

Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Nuray Emengen Erdal, Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret ederek, alacakların yapılandırılması hakkında önemli bilgiler verdi.

Gerede Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Nuray Emengen Erdal ve kurum şefi Ramazan Dal Gerede Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Abdullah Güler’i ziyaret ederek, Oda üyeleri ile alacakların yapılandırılması hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

Gerede Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Nuray Emengen Erdal, 6736 Sayılı Kanun uyarınca kurum alacaklarının yapılandırılması hususunda bir takım bilgiler verdi.

Gerede Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Erdal, yapılandırmanın 2016 yılı haziran ve önceki aylara ilişkin olduğunu dile getirdi.

Erdal, verdiği bilgilerde; “19 Ağustos 2016 ve öncesinde tahakkuk ettiği halde ödenmemiş olan sigorta primi, emeklilik keseneği, işsizlik sigortası primi, sosyal güvenlik destek primi, ödenmesi imkanı ortadan kalkmamış isteğe bağlı sigorta primi ve topluluk sigortası primi, SGK tarafından takip edilen damga vergisi, özel işlem vergisi ve eğitime katkı payı, genel sağlık sigortası priminin kapsadığını ve bu alacaklara Yİ-ÜFE aylık değişim oranları esas alınarak hesaplanacak tutarın belirtilen sürede ödenmesi halinde, bu alacaklara uygulanan gecikme cezası ve gecikme zammının tahsilinden vazgeçileceğini belirterek kapsamda borcunu yeniden yapılandıran esnaf, icra ve haciz işlemlerinden kurtulacak,  teşviklerden yararlanabilecek,” ifadelerine yer verdi.

Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdullah Güler ise, ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti belirterek; “Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü ile yapılacak iş ve işlemlerde her zaman yardıma hazır olduğumuzun bilinmesini isteriz,” diye konuştu.

Başkan Güler, yapılandırma müracaatları hakkında da oda mensuplarının bilgilendirileceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.