Gerede'ye ilk uzman atandı!..

YAŞAM 09.10.2018 - 13:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1821+ kez okundu.
 

Gerede'ye ilk uzman atandı!..

"Başhekim Uzman Doktor İrfan İlter, Gerede Devlet Hastanesi’nin Ankara, İstanbul arasında yoğun bir konumunda olduğunu ve acil servise gelen hastalara en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını ifade etti."
Binası kadar personeli ile de yenilerek, hizmet ağını genişleten Gerede Devlet Hastanesi'ne taze kan geldi. Acil Tıp Uzmanı olarak göreve baişayan uzman doktor ilçedeki görevine de başladı. Gerede Devlet Hastanesi’ne atanan ilk Acil Tıp Uzmanı Uzman Doktor Halil İlker Yencilek görevine başladı. Konuya ilişkin açıklama yapan Hastane Başhekimi Uzman Doktor İrfan İlter, Gerede Devlet Hastanesi’nin Ankara, İstanbul arasında yoğun bir konumunda olduğunu ve acil servise gelen hastalara en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını dile getirdi. Acil servislerin hayli önemli olduğunu anımsatan Başhekim İlter, açıklamasında; “Acil servisler vatandaşlarımızın en çok müracaat ettikleri ve acil müdahalelerin ilk yapıldığı servisler olması nedeniyle önem arz etmektedir. Acil servislerde hızlı ve doğru yapılacak hayat kurtarıcı ilk müdahaleler birçok vatandaşımızın hayatta kalmasına yardımcı olmaktadır. Gerede Devlet Hastanesi’nde bu hizmeti en iyi şekilde vermeyi hedefliyoruz” sözlerine yer verdi.
"Başhekim Uzman Doktor İrfan İlter, Gerede Devlet Hastanesi’nin Ankara, İstanbul arasında yoğun bir konumunda olduğunu ve acil servise gelen hastalara en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını ifade etti."

Binası kadar personeli ile de yenilerek, hizmet ağını genişleten Gerede Devlet Hastanesi'ne taze kan geldi. Acil Tıp Uzmanı olarak göreve baişayan uzman doktor ilçedeki görevine de başladı.

Gerede Devlet Hastanesi’ne atanan ilk Acil Tıp Uzmanı Uzman Doktor Halil İlker Yencilek görevine başladı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Hastane Başhekimi Uzman Doktor İrfan İlter, Gerede Devlet Hastanesi’nin Ankara, İstanbul arasında yoğun bir konumunda olduğunu ve acil servise gelen hastalara en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını dile getirdi.

Acil servislerin hayli önemli olduğunu anımsatan Başhekim İlter, açıklamasında; “Acil servisler vatandaşlarımızın en çok müracaat ettikleri ve acil müdahalelerin ilk yapıldığı servisler olması nedeniyle önem arz etmektedir. Acil servislerde hızlı ve doğru yapılacak hayat kurtarıcı ilk müdahaleler birçok vatandaşımızın hayatta kalmasına yardımcı olmaktadır. Gerede Devlet Hastanesi’nde bu hizmeti en iyi şekilde vermeyi hedefliyoruz” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.