O cerrah Gerede'ye atandı

YAŞAM 25.08.2017 - 11:46, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 4074+ kez okundu.
 

O cerrah Gerede'ye atandı

" Gerede Devlet Hastanesi’nde açık olan ve belirli günlerde Bolu’dan gelen doktorlarla hizmet veren Genel Cerrahi Polikliniği’ne Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Vural Sözen atandı. "
Yenilenen binasına rağmen, yenilemeyen kadrosu ile kamuoyunun endişe ile izlediği devlet hastanesi deyin yerindeyse kıpırdamaya başlar oldu. Geredeli hastaların Gerede dışına çıkmasıyla devam edegelen tadavi süreçleri; vakit kaybı dışında artı masraf olarak kişiye dönerken, devlet hastanesi ufak kıpırdanmalar ile soluk alır hale geldi. Yine açık kadrolardan olan Genel Cerrahi Polikliniği’ne önceki günlerde yapılan atama ile Op. Dr. Vural Sözen göreve başladı. Gerede Devlet Hastanesi’nde uzun süredir kadrosu açık olan ve belirli günlerde İlden gelen doktorlarla hizmet veren Genel Cerrahi Polikliniği’ne Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Vural Sözen atandı. Belirli günlerde Bolu’dan gelen doktorlarla hizmet veren Genel Cerrahi Polikliniği’ne Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden Genel Cerrahi Uzmanı görevlendirildi. Gerede Devlet Hastanesi’nde görev yapan genel cerrahi doktorunun tayininin çıkmasının ardından uzun süre yerine doktor atanamamış, ilden belirli günlerde gelen doktorlar vatandaşa hizmet vermişti. Oldukça yoğun bir poliklinik olan genel cerrahi, aylardır doktor sıkıntısı nedeniyle haftanın belirli günlerinde hizmet vermekteydi. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Vural Sözen mecburi hizmet görevi dahilinde Gerede Devlet Hastanesi’ne atandı. Vural’ın eşi Büşra Sözen’in de anestezi uzmanı olduğu belirtildi.
" Gerede Devlet Hastanesi’nde açık olan ve belirli günlerde Bolu’dan gelen doktorlarla hizmet veren Genel Cerrahi Polikliniği’ne Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Vural Sözen atandı. "

Yenilenen binasına rağmen, yenilemeyen kadrosu ile kamuoyunun endişe ile izlediği devlet hastanesi deyin yerindeyse kıpırdamaya başlar oldu.

Geredeli hastaların Gerede dışına çıkmasıyla devam edegelen tadavi süreçleri; vakit kaybı dışında artı masraf olarak kişiye dönerken, devlet hastanesi ufak kıpırdanmalar ile soluk alır hale geldi.

Yine açık kadrolardan olan Genel Cerrahi Polikliniği’ne önceki günlerde yapılan atama ile Op. Dr. Vural Sözen göreve başladı.

Gerede Devlet Hastanesi’nde uzun süredir kadrosu açık olan ve belirli günlerde İlden gelen doktorlarla hizmet veren Genel Cerrahi Polikliniği’ne Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Vural Sözen atandı.

Belirli günlerde Bolu’dan gelen doktorlarla hizmet veren Genel Cerrahi Polikliniği’ne Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden Genel Cerrahi Uzmanı görevlendirildi.

Gerede Devlet Hastanesi’nde görev yapan genel cerrahi doktorunun tayininin çıkmasının ardından uzun süre yerine doktor atanamamış, ilden belirli günlerde gelen doktorlar vatandaşa hizmet vermişti.

Oldukça yoğun bir poliklinik olan genel cerrahi, aylardır doktor sıkıntısı nedeniyle haftanın belirli günlerinde hizmet vermekteydi. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Vural Sözen mecburi hizmet görevi dahilinde Gerede Devlet Hastanesi’ne atandı. Vural’ın eşi Büşra Sözen’in de anestezi uzmanı olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.