Gerede'ye dev proje!..

EKONOMİ 27.02.2017 - 13:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2632+ kez okundu.
 

Gerede'ye dev proje!..

3 milyon 500 bin TL bedelli proje, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı desteğinde deri atıklarının ekonomiye kazandırılması amacını kapsıyor.
Ticaret ve Sanayi Odası’nın geliştirdiği “Güdümlü Proje Desteği” isimli proje, geçtiğimiz günlerde start aldı. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın geliştirdiği, Gerede Belediyesi, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Gerede Deri OSB’nin ortaklaşa yürüttüğü “Güdümlü Proje Desteği” fikri onaylanması ile beraber startı da aldı. 3 milyon 500 bin TL bedelli proje, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı desteğinde deri atıklarının ekonomiye kazandırılması amacını kapsıyor. Projenin saha çalışması için ajans yetkilileri, ilçemiz Gerede’ye gelerek bir takım incelemeler yaparak projeyi resmen başlattı. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) yönetim kurulu toplantısı Yalova Valiliği’nin ev sahipliğinde geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. İlçemiz Gerede’den Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın yönetim kurulu toplantısına Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka ve Gerede Deri OSB Müdürü Hakan Özyiğit katılırken, ilgili proje oy çokluğu ile de onaylanıyordu. Proje sonrasında Gerede’de ki deri atıkları ekonomiye kazandırılmış olacak.
3 milyon 500 bin TL bedelli proje, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı desteğinde deri atıklarının ekonomiye kazandırılması amacını kapsıyor.

Ticaret ve Sanayi Odası’nın geliştirdiği “Güdümlü Proje Desteği” isimli proje, geçtiğimiz günlerde start aldı.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın geliştirdiği, Gerede Belediyesi, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Gerede Deri OSB’nin ortaklaşa yürüttüğü “Güdümlü Proje Desteği” fikri onaylanması ile beraber startı da aldı.

3 milyon 500 bin TL bedelli proje, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı desteğinde deri atıklarının ekonomiye kazandırılması amacını kapsıyor.

Projenin saha çalışması için ajans yetkilileri, ilçemiz Gerede’ye gelerek bir takım incelemeler yaparak projeyi resmen başlattı.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) yönetim kurulu toplantısı Yalova Valiliği’nin ev sahipliğinde geçtiğimiz günlerde yapılmıştı.

İlçemiz Gerede’den Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın yönetim kurulu toplantısına Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka ve Gerede Deri OSB Müdürü Hakan Özyiğit katılırken, ilgili proje oy çokluğu ile de onaylanıyordu. Proje sonrasında Gerede’de ki deri atıkları ekonomiye kazandırılmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.