Kaçak BMW!..

ASAYİŞ 28.03.2018 - 14:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1901+ kez okundu.
 

Kaçak BMW!..

"Ekipler tarafından yapılan yol kontrol ve arama faaliyetlerinde Bulgaristan plakalı yurda kaçak yollardan girmiş BMW marka araç yakalandı."
Jandarma ekipleri tarafından otoyolda yapılan kontrollerde yurda kaçak yollardan sokulmuş bir araba yakalandı. Bolu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından yapılan yol kontrol ve arama faaliyetlerinde Bulgaristan plakalı yurda kaçak yollardan girmiş BMW marka araç yakalandı.  Edinilen bilgilere göre; Bolu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından Yeniçağa’dan geçen Anadolu Otoyolu Yeniçağa gişelerinde yapılan yol kontrol ve arama faaliyetlerinde Bulgaristan plakalı yurda kaçak yollardan girmiş BMW marka piyasa değeri 55.000 TL olan bir adet araç yakalandı. Ekipler yakalanan araca 5607 sayılı kanunun 3/2 maddesine göre işlem yaparken, otomobil Bolu Gümrük Müdürlüğü’ne teslim edildi.
"Ekipler tarafından yapılan yol kontrol ve arama faaliyetlerinde Bulgaristan plakalı yurda kaçak yollardan girmiş BMW marka araç yakalandı."

Jandarma ekipleri tarafından otoyolda yapılan kontrollerde yurda kaçak yollardan sokulmuş bir araba yakalandı.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından yapılan yol kontrol ve arama faaliyetlerinde Bulgaristan plakalı yurda kaçak yollardan girmiş BMW marka araç yakalandı. 

Edinilen bilgilere göre; Bolu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından Yeniçağa’dan geçen Anadolu Otoyolu Yeniçağa gişelerinde yapılan yol kontrol ve arama faaliyetlerinde Bulgaristan plakalı yurda kaçak yollardan girmiş BMW marka piyasa değeri 55.000 TL olan bir adet araç yakalandı.

Ekipler yakalanan araca 5607 sayılı kanunun 3/2 maddesine göre işlem yaparken, otomobil Bolu Gümrük Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.