Sağanak yağışlara dikkat!

YAŞAM 25.05.2018 - 09:09, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1574+ kez okundu.
 

Sağanak yağışlara dikkat!

"Yağışların önümüzdeki haftaya kadar süreceği tahmin ediliyor."
Meteoroloji’nin yayınladığı son hava durumu tahminlerine göre yurdumuzun birçok bölgesinden yağışlı hava etkili olacak. Hafta sonu planlarını yapanlar dikkat, hafta sonu boyunca tüm yurtta yağmur görülecek. Meteoroloji’nin tahminlerine göre: Bolu ve çevrelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar yaşanacak. Yağışların önümüzdeki haftaya kadar süreceği tahmin ediliyor. Sıcaklıklarda herhangi bir değişiklik gözlenmeyecek. İl genelinde beklenen hava durumu şu şekilde; 25 Mayıs Cuma, Gök gürültülü Sağanak Yağışlı, en düşük 12°C en yüksek 22°C 26 Mayıs Cumartesi, Gök gürültülü Sağanak Yağışlı, en düşük 12°C en yüksek 22°C 27 Mayıs Pazar, Gök gürültülü Sağanak Yağışlı, en düşük 13°C en yüksek 22°C 28 Mayıs Pazartesi, Gök gürültülü Sağanak Yağışlı, en düşük 13°C en yüksek 24°C 29 Mayıs Salı, Gök gürültülü Sağanak Yağışlı, en düşük 13°C en yüksek 22°C  
"Yağışların önümüzdeki haftaya kadar süreceği tahmin ediliyor."

Meteoroloji’nin yayınladığı son hava durumu tahminlerine göre yurdumuzun birçok bölgesinden yağışlı hava etkili olacak. Hafta sonu planlarını yapanlar dikkat, hafta sonu boyunca tüm yurtta yağmur görülecek.

Meteoroloji’nin tahminlerine göre: Bolu ve çevrelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar yaşanacak. Yağışların önümüzdeki haftaya kadar süreceği tahmin ediliyor. Sıcaklıklarda herhangi bir değişiklik gözlenmeyecek.

İl genelinde beklenen hava durumu şu şekilde;

25 Mayıs Cuma, Gök gürültülü Sağanak Yağışlı, en düşük 12°C en yüksek 22°C
26 Mayıs Cumartesi, Gök gürültülü Sağanak Yağışlı, en düşük 12°C en yüksek 22°C
27 Mayıs Pazar, Gök gürültülü Sağanak Yağışlı, en düşük 13°C en yüksek 22°C
28 Mayıs Pazartesi, Gök gürültülü Sağanak Yağışlı, en düşük 13°C en yüksek 24°C
29 Mayıs Salı, Gök gürültülü Sağanak Yağışlı, en düşük 13°C en yüksek 22°C

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.